Οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου κορυφώνονται με τα παραδοσιακά κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015. Με παραδοσιακό γλέντι στις 11.30 το πρωί στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, με μουσική και χαρταετούς, οι κάτοικοι του Δήμου μας προσκαλούνται να γιορτάσουν παραδοσιακά την ημέρα αυτή.

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις 20.00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνστανστινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο) θα γίνει η εκδήλωση της απονομής των τιμητικών βραβείων σε όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στις φετινές καρναβαλικές παρελάσεις και σε όσους συμμετείχαν στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, αφού περιλαμβάνει και stand up comedy live με τους Θανάση και Κώστα Παπαγεωργίου και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα σε μία καταπληκτική παράσταση με γέλιο, πρόζα και αυτοσχεδιασμούς.

Ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις στο Δήμο συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, με το θέατρο δρόμου από του μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου (Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, στις 19.30, στην πλ. Μεταμορφώσεως) και το εργαστήρι κατασκευής χαρταετών από το 4ο Δημοτικό σχολείο Μοσχάτου (Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου στις 11.00, στο 4ο δημοτικό, Πλάτωνος και Χειμάρας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ