Νέα καταγγελία για κλοπές στον Ταύρο, αυτή την φορά γύρω από τα Lidl που βρίσκονται στην οδό Π. Ράλλη.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι καταγγέλουν ότι άγνωστοι δράστες στήνουν καρτέρι μετά το σούρουπο έξω από τα Lidl στην οδό Π. Ράλλη και ιδιαίτερα στην οδό Δωρίδος και επιτίθενται στους ανυποψίαστους πολίτες, κυρίως γυναίκες, αρπάζοντας τους τα ψώνια.

Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε μια γυναίκα και εξαφανίστηκε με τις σακούλες.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως έξω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, αρκετοί επαιτούν, ενώ άλλοι κλέβουν τους πελάτες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν φταίνε οι επαίτες και μην αναπαράγετε λόγια που δεν έχετε διασταυρώσει πρώτα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάθονται στην είσοδο του καταστήματος, το λόγο που συνεχίζει να γίνεται αυτό τον ξέρει μόνο η διοίκηση του καταστήματος, ενώ δεν ενοχλούν πελάτες. Μόνο όποιος δεν γνωρίζει ότι στη γύρω περιοχή κατασκηνώνουν γύφτοι μπορεί να ρίξει το βάρος στους συγκεκριμένους ανθρώπους. Κατά τα άλλα η είδηση είναι 100% αληθινή, δυστυχώς συμμορίες γύφτων συχνάζουν στο σημείο, θέλει μεγάλη προσοχή από τους περαστικούς, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες, αλλά ο Δήμος δεν ανησυχεί. Δεν πρόκειται για το Δ. Μοσχάτου-Ταύρου όπως φαίνεται…

  2. Τα γυφταρια κάνουν τέτοιες δουλειές. Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω οτι ειναι τίγκα στους γύφτους. Δυστυχώς ειναι κακία πληγή αυτή η φάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here