Αρχίζει να μπαίνει στο αποκριάτικο κλίμα ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου. Μέτα από 24 χρόνια που πραγματοποιείται το κυνήγι του χαμένου θησαυρού δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος, έστω και μεσούσης της οικονομικής κρίσης!

Έφτασε η ώρα για τον πιο μακρινό χαμένο θησαυρό όλων των χρόνων.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον θεσμό της πόλης, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού Μοσχάτου – Ταύρου 2015, όπως ανακοίνωσαν τα παιδιά που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του παιχνιδιού.

Από την Πέμπτη 15/01 έως και 30/01 ξεκινάνε οι αιτήσεις για ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2015.

Για πληροφορίες – Εγγραφές Δευτέρα με Παρασκευή 19:30 -21:00 ή καλείτε στο 210 9414314. Τα νέα γραφεία τους είναι Πίνδου 36 Μοσχατο, ( Δημοτική βιβλιοθήκη Δήμου Μοσχάτου ) 2ος Όροφος.

Κανόνες Συμμετοχής

1. Στο ΚΥΝΗΓΙ μπορούν να λάβουν μέρος καρναβαλιστές από 14 και άνω. Αιωνόβιοι, υπεραιωνόβιοι, καθώς και πνεύματα καρναβαλιστών γίνονται δεκτά. Ξωτικά και χτικιά, άλογα και παράλογα, ρινόκεροι και μονόκεροι μπορούν να λάβουν μέρος ασχέτως ηλικίας.

2. Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται από 4 μέχρι 10 άτομα.

3. 3 ευρώ συμμετοχή για το κάθε μέλος της ομάδας.

4. Γερά νεύρα. Κέφι. Αυστηρά!!! Και υπομονή. Θα σας χρειαστεί… Πολλή!

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ΠΙΝΔΟΥ 36, ( Δημοτική βιβλιοθήκη Δήμου Μοσχάτου ) 2ος Όροφος 210 – 210 9414314.

Λίγα λόγια για το κυνήγι χαμένου Θησαυρού:

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού είναι ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνεται κάθε χρόνο, τα τελευταία 24 έτη, στο πλαίσιο του καρναβαλιού του Δήμου Μοσχάτου. Το Κυνήγι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του καρναβαλιού και είναι ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στην πόλη του Μοσχάτου κατά την διάρκεια των 2 εβδομάδων που διαρκούν οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Το παιχνίδι αυτό διοργανώνει μία 5μελής επιτροπή από νέους και νέες της πόλης υπό την αιγίδα του Δήμου. Εκατοντάδες άτομα ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε διάφορες δοκιμασίες και εκδηλώσεις, με εφόδια το κέφι και την τρέλα και μοναδικό στόχο την διασκέδαση. Το παιχνίδι μας περιλαμβάνει δοκιμασίες όπως είναι η επίλυση γρίφων, τα extreme games, οι ραδιοφωνικές ερωτήσεις, διαγωνισμός τραγουδιού, πάζλ, παιχνίδια αισθήσεων, πολλά parties και φυσικά…την μεγάλη παρέλαση!!!!!!

Η σελίδα του Χαμένου Θησαυρου: (http://xamenos-thisavros.blogspot.com/)
Η σελίδα στο facebookhttp://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=12026931290

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ