Ληστεία μέρα μεσημέρι είχαμε πριν από λίγο στο Βόρειο Μοσχάτο κοντά στις γραμμές του ΗΣΑΠ, Δυο νεαροί τσιγγάνοι, έκλεψαν ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το σπίτι της.

Δυο νεαροί τσιγγάνοι γύρω στα είκοσι έκλεψαν σήμερα το μεσημέρι ηλικιωμένη κυρία έξω από το σπίτι της. Η κυρία γυρνούσε από την λαϊκή με το καρότσι , οι κλέφτες την ακολούθησαν και όταν έφτασε στην εξώπορτα του σπιτιού της την άρπαξαν και της απέσπασαν έναν σταυρό που φορούσε και το πορτοφόλι της.

Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμό χάρη στην άμεση επέμβαση τον κατοίκων που έτρεξαν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη που είχε βάλει τις φωνές. Οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ένας είχε το ένα χέρι στο γύψο και φορούσε μαύρο φανελάκι με τιράντες. Στο σημείο έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ και αμέσως άρχισε το κυνηγητό για τον εντοπισμό τους, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι είναι από τον καταυλισμό στην οδό Πειραιώς δίπλα από τον Κηφισό.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελειώνετε πια με τον λαϊκισμό της δήθεν προστασίας των “αδύναμων” ομάδων.

    Η συμμόρφωση των Ρομά, είναι επιτακτική υποχρέωση της εκτελεστικής εξουσίας (αστυνομία).

    Η μη εφαρμογή των νόμων, μπορεί να οδηγήσει και θα οδηγήσει στο τέλος, σε πολύ επικίνδυνα φαινόμενα αυτοδικίας.

  2. Κιαν τσακωθούμε κι εδώ, πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι???
    Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…

    Τσακωνόμαστε εμείς, οι άσχετοι, που δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ….

    Και όταν κάθομαι σαν μαλάκας και ρίχνω μπινελίκια στις φιλόσκυλες, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΥΠΝΥΣΩ… βγαίνεις και παίρνεις το μέρος τους!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ