Ένα πασίγνωστο σουβλατζίδικο του Μοσχάτου, έκλεισε, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας.

Πρόκειται για το μαγαζί “Η Πίτα της Ανθούλας”, το οποίο βρισκόταν στην οδο Μακρυγιάννη 32.

Οι λόγοι του λουκέτου δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη για ένα μαγαζί το οποίο βρισκόταν στο Μοσχάτο, είχε γίνει γνωστό και είχε τον κόσμο του.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εντάξει δεν είχε και την τρελή δουλειά όπως άλλα, αλλά κρίμα σε αυτούς τους καιρούς να κλείνουν επιχειρήσεις. Βέβαια άνοιξε πρόσφατα κολλητά του το καινούργιο Η γουρουνόπουλα που οφείλω να πω ότι είναι εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα. Καθαρό, καταπληκτικό φαγητό, σέρβις και κυρίως τιμές.
    ας ευχηθούμε όμως να μην κλείσουν άλλα καταστήματα στην περιοχή μας.

  2. Γιατί έχουν ανοίξει τόσα που αντιστοιχεί ένα σουβλατζίδικο ανά δέκα κατοίκους… Κι ένα εκ αυτών άνοιξε ακριβώς δίπλα του και με χώρο για τραπέζια.. απλή λογική και καταλαβαίνει κανείς τους λόγους!

  3. Κάθε μήνα μου στέλνουν τουλάχιστον 2 καινούρια σουβλατζίδικα καταλόγους…..δε νομίζω οτι μπαίνουν πολλά λουκέτα. Κάθε άλλο ανοίγουν συνεχώς καινούρια και το βλέπω και στη γειτονιά μου που έχω 2 καινούρια σουβλατζίδικα,2 καινούρια μπάρ/καφετέριες και 1 καινούριο μεζεδοπωλείο/εστιατόριο.

    Ναι είναι άσχημο να κλείνουν παλιές επιχειρήσεις που έγραψαν τη δική τους ιστορία και ήμασταν πελάτες απο πιτσιρίκια, αλλά ας μή πέφτουμε στην παγίδα του λαϊκισμού, κλείνει ενα παλιό ανοίγουν 2 καινούρια.

    Κάπου εκεί στο 2010 με 2012 έκλεισαν ενα σορό επιχειρήσεις στη γειτονιά μου, σφαγή έγινε…τώρα σχεδόν όλα ξαν’άνοιξαν και φυσικά έχουν και πελατεία κάργα.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα…..και το μεγάλο παράδοξο αυτής της χώρας. Ολοι μιλάνε για φτώχεια, δυστυχία, τα παιδιά χωρίς φαγητό στο σχολείο, λογαριασμοί απλήρωτοι,κώκκινα δάνεια,κτλ κτλ…αλλά….η καλοπέραση καλοπέραση….

  4. Στο ακριβώς δίπλα κατάστημα άνοιξε σουβλατζίδικο,μήοως τελικά δεν έκλεισαν αλλά μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο μαγαζί με άλλο όνομα?Το νέο κατάστημα λέγεται “Τα γουρουνόπουλα” η’ κάπως έτσι! Για ψάξτε το λίγο πριν κάνεται ανακοινώσεις περι κλεισίματος,γιατί δεν μπορεί να έκλεισε το ένα μαγαζί αμέσως μόλις άνοιξε το άλλο κ’ με μεσοτοιχία…!

  5. 1. ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ….Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ…
    2. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ Κ.Λ.Π ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ!!!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ????? 3. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ!!!!!Ο ΛΟΓΟΣ???? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ????ΛΕΣ ΟΚ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ…ΟΚ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… 4. ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ Κ ΟΧΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ …ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ….ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ…..ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕ 50000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 60 ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΦΕΔΕΣ , 40 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ , 25 ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ Κ.Λ.Π ..ΣΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΌΓΟ) ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ…..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?????ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΥΤΟ….

    • Φίλε Μοσχατιώτη:

      1. Τις άδειες δεν τις δίνει ο Δήμαρχος. Αλλά ακόμα και αν τις έδινε, δεν έχει κανένα δικαίωμα να κόψει μια επιχείρηση επειδή του κάπνισε.

      2. Αν τα σουβλατζίδικα του Μοσχάτου είναι χειρότερα από άλλων περιοχών, που για μένα είναι, τότε θα πάρω από άλλη περιοχή. Εκτός και αν κάποιο σουβλατζίδικο κάνει ειδικές τιμές για Μοσχατιώτες.

      3. Καμιά φορά ο τόπος δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά θέμα αναγκών ή τύχης. Το κύριο μέλημα είναι το ενοίκιο, αν βρεθεί νορμάλ τιμή, θα το κλείσει ο άλλος δεν θα σκεφτεί αν υπάρχει άλλος. Άσε που το δίπλα – δίπλα καμιά φορά ωφελεί γιατί δημιουργούνται “πιάτσες” και μαζεύεται περισσότερος κόσμος.

      4. Λες τα ίδια με το 2, άρα ίδια απάντηση. Θα πάρω φαγητό από αυτόν που κάνει το καλύτερο και δεν χρειάζεται μια μικρή περιουσία να το φάω, ας είναι Μοσχατιώτης ή δεν ξέρω και εγώ τι.

    • Θα συμφωνήσω και εγώ σαν 3ος μοσχατιώτης με τον “Μοσχατιώτης και εγώ”!

      Αν κάποιος επαγγελματίας δεν είναι καλός, θα παραγγείλω από αυτόν που είναι. Το οτι άνοιξε ενα μαγαζί στο Μοσχάτο δε σημαίνει οτι πρέπει να το υποστώ και να το στηρίξω γιατί είναι το μοναδικό στην περιοχή. Η αγορά ρυθμίζει ποια μαγαζιά κλείνουν και ποια όχι. Αν υπάρχει κίνηση θα αυξηθούν. Στην τελική που ξέρεις εσύ αν ο κόσμος του Μοσχάτου παραγγέλνει από άλλες περιοχές ή όχι? Μήπως είσαι ο ίδιος μαγαζάτορας και φοβάσαι τον ανταγωνισμό από νέους?

      Με τέτοιες λογικές προστατευτισμού της αγοράς έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Γιατί κάποιοι προστάτευαν επιχειρήσεις που έδιναν σκάρτο προϊόν και όταν άνοιξε η αγορά και ήρθε ανταγωνισμός έκλεισαν. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα! Ειδικά να το λέει αυτό κάποιος καταναλωτής! Αν το λέει μαγαζάτορας να το καταλάβω!! Τι θέλεις να γίνει το Μοσχάτο? Σε λίγο θα γίνει διαγωνισμός για 5 σουβλατζίδικα στο μοσχάτο, όπως και στα κανάλια, γιατί κάποιος δήμος θα αποφασίσει οτι δεν πρέπει να υπάρχουν παραπάνω σουβλατζίδικα γιατί δεν τα χωράει η αγορά!(καλή ώρα, τέτοια είναι και τα επιχειρήματα για τα κανάλια!)

      Πρέπει να οριμάσουμε σαν καταναλωτές. Αν δε σου παρέχουν σωστό προϊόν να μην αγοράζεις ξανά και αν δεν είναι καλός, να κλείσει. Και αντί να ζητάς να ανοίξουν λιγότερα μαγαζιά στο Μοσχάτο, να ζητάς να είναι καλύτερα ποιοτικά για να αγοράζουν από το Μοσχάτο και οι Μοσχατιώτες αλλά και από άλλες περιοχές! Έχουμε μάθει να πηγαίνεις κάπου και να ανέχεσαι χαμηλής ποιότητας υπηρεσία. Γι’αυτό και τα νέα παιδιά που αναλαμβάνουν να κάνουν πράγματα δίνουν προσοχή στο να δίνουν καλή υπηρεσία.

  6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ:1.ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΘΑΤΑ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ? 2.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ( ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ)ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. 3. ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ 4. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ???ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΠΩΣ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ…ΔΗΛ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΦΤΗΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ….ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 5. ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!!ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΦΙΛΕ Μ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΩ …ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ …..6.ΟΧΙ ΦΙΛΕ Μ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ(ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) 7. ΘΕΛΩ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΣΑΜΠΑ Η ΦΤΗΝΑ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΛΟ Κ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ….ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ…ΟΣΟ Κ ΝΑ Σ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ….Π.Χ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΤΖΙΝ LEVIS ΠOY EXEI 80 E ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 20 Ε ΟΚ ΤΟΤΕ…ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ…ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ …ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ …ΒΡΕΣ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π …..ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ..ΟΧΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ…ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…Κ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…..

  7. ΦΙΛΕ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗΣ Κ ΕΓΩ…..ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ???ΩΡΑΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  8. Το πρόβλημα έχει να κάνει καθαρά με έλλειψη σχεδίου και ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας…

    Δεν παράγουμε τίποτα, έχουμε μια άχρηστη – νεκρή οικονομία, μια άχρηστη Ελληνική επιχειρηματικότητα – σχεδόν ντροπή – και για κάθε μια βιοτεχνία και βιομηχανία (= ντόπια παραγωγή και εξαγωγές που φέρνουνε συνάλλαγμα) που κλείνει ανοίγουνε 150 Ανθούλες και άλλες 100 καφετέριες.

    Δεν είναι τυχαίο, που μέσα στην κρίση στο Μοσχάτο (και σε όλη την Ελλάδα) απο το 2010 και μετά, τα 2-3 ουζερί γίνανε 50, τα 5-6 σουβλατζίδικα γίνανε 30 ενώ ξεπετάχτηκαν τα ντόνατς, τα χότ ντόγκ και κάθε είδους μόδα με ολιγόμηνη ημερομηνία λήξεως. Για να επιβιώσουνε όλα αυτά τα μαγαζιά, με δεδομένο ότι η χώρα των 10 εκατομμυρίων έχει συγκεκριμένη αγοραστική δύναμη και η πίτα μοιράζετε, αναγκάζονται να πουλάνε πανάκριβα με σκοπό να καταστεί βιώσιμη η επιχείρηση τους. Σήμερα μου ήρθε ενα καινούριο φυλλάδιο στο σπίτι απο καφετυροπιτάδικο στο Μοσχάτο. Πραγματικά, δεν νομίζω να είχε ανάγκη άλλο ενα τυροπιτάδικο με 2,5 ευρώ μπουγάτσα, 2,5 πεινιρλί και 2,5 μπύρα 330ml.

    Καφετέρια, καφετέρια, καφετέρια. Ελλάδα η χώρα του καφέ, και μάλιστα χωρίς να παράγουμε ούτε αυτό. Ακόμα και ο φραπές εισαγόμενος είναι απο Αφρική και Βραζιλία…

    Καφετέρια και δημόσιο, η βαριά βιομηχανία της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια…

    Η χώρα χρειάζεται παραγωγική εργασία, βιοτεχνία, βιομηχανία, εξαγωγές, αγροτιά, κτηνοτροφία, ναυπηγεία, οικοδομή, ναυτικούς, να φέρνουμε συνάλλαγμα στην χώρα.

    Όσο θα συνεχίσουνε να ανοίγουνε καφετέριες και σουβλατζίδικα, θα κλείνουνε άλλα τόσα. Είπαμε, η αγοραστική δύναμη μίας πόλης, μίας χώρας, ενός πλανήτη, είναι πάντα συγκεκριμένη. Η επόμενη καφετέρια που θα ανοίξει, θα στερήσει τζίρο απο το άλλο κατάστημα.

  9. Α και όσον αφορά την στήριξη των καταστημάτων στο Μοσχάτο, παιδιά συγνώμη, αλλά όταν δουλεύεις όλη την ημέρα και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, όπως και τα οικονομικά σου, ε ενα Σάββατο βράδυ που έχω στην διάθεση μου ή την Κυριακή που θα βγάλω την γυναίκα μου, θα πάω απο Μοσχάτο που μένω, δίπλα σε σουβλατζίδικο του Μοσχάτου να φάω σουβλάκια; Δεν στέκει αυτό που λέτε. Όταν θα έχω το ρεπό μου θα πάρω την κυρά και θα πάμε να φάμε κάπου έξω, όσο πιο μακριά μπορούμε. Ακόμα και τον καφέ μας. Το να βγώ βόλτα να πάω δέκα μέτρα απο το σπίτι μου να φάω σουβλάκια, δεν στέκει. Τρώω και στο σπίτι μου.

    ΥΓ. LOL για τα κομμωτήρια που ανέφερε ο φίλος απο πάνω, εν μέσω κρίσης, απο εκεί που δεν ξέραμε που να πάμε να κόψουμε το μαλλί μας έχουνε ανοίξει 30 κομμωτήρια, μανικιούρ, πεντικιούρ, κάθε 10 μέτρα και κομμωτήριο, περισσότερα και απο τους φούρνους. Εμ φταίει η τρόικα ή ο Σόιμπλε τώρα για αυτήν την κατάσταση; Η Γερμανία ανοίγει βιομηχανίες, εξάγει σε όλο τον κόσμο και εμείς ασχολούμαστε με νύχια.

    ΥΓ.Άλλη μόδα το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το έχουνε πάρει χαμπάρι ότι πουλάει και μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα ανοίξουνε χιλιάδες καταστήματα. Και η πλάκα είναι ότι καθένας που έχει ανοίξει μαγαζί παριστάνει και τον επιστήμονα και δίνει και συμβουλές, με αποτέλεσμα οι πελάτες τους να ατμίζουνε εξατμίσεις απο δίχρονα…

    Εμ βέβαια, για να έχει κατάστημα ο άλλος είναι και ειδικός. Δεν είναι κανένας τυχαίος.

    ΥΓ2. Έχουμε και το φαλαφέλ. Άνοιξε ενα στην Αιόλου πρίν 3 χρόνια, πάει πολύ καλά και οι αιτήσεις στο κέντρο είναι πάνω απο 500!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ