Η Ταυριώτισσα Μαρία Πρεβολαράκη, αποκλείσθηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά πάλης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 11-4 από την Λουϊζα Ελίζαμπεθ Μελέντρες Βαλβέρδε στην φάση των 16, ενώ στην συνέχεια, η αθλήτρια από τον Ισημερινό, έχασε από την Μπατ Οσιρ (Μογγολία) με τεχνική υπεροχή και δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στην Πρεβολαράκη.

Στις δηλώσεις της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε εμφανώς απογοητευμένη, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει για… Παρίσι και μετά θα σταματήσει την καριέρα της.

Αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είπε: “Δυστυχώς ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας για εμένα. Σήμερα δεν ήταν η ημέρα μου. Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα” και στη συνέχεια τόνισε: “Θα προσπαθήσω μία ακόμα τριετία μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα σταματήσω”.

Έπειτα μιλώντας για τον αγώνα της είπε: “Σίγουρα και το να βρεθώ εδώ ήταν μια μεγάλη υπόθεση για εμένα, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη φορά ήταν ευκαιρία. Είχα μια καλή κλήρωση. Το πρώτο ματς ήταν με την αθλήτρια από το Εκουαδόρ την οποία είχα νικήσει στο Παγκόσμιο και πήρα την πρόκριση. Πίστευα ότι θα κέρδιζα αυτό το ματς, αλλά ίσως η αυτοπεποίθηση με απογοήτευσε” και συνέχισε: “Πιστεύω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι πήρε εκείνη πρώτη πόντους. Οπότε μετά ανοίχτηκα παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Δεν ήμουν τόσο φυλαγμένη και τόσο συγκεντρωμένη. Ανοίχτηκα περισσότερο, έβρισκε η αντίπαλος κενά και μου έπαιρνε και άλλους πόντους ώσπου το έχασα το ματς”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ