Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του φετινού Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου με την φετινή διοργάνωση να ολοκληρώνεται στις 8 Ιουνίου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Μαθητικού Φεστιβάλ Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου 2016 (κλικ σε κάθε εικόνα για πλήρες μέγεθος):

MAUFEST_0416-2

MAUFEST_0416-1

Μήνυμα Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου για το Μαθητικό Φεστιβάλ 2016

Για 25η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου διοργανώνει το Μαθητικό Φεστιβάλ, μια γιορτή για όλη την πόλη. Η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της πόλης, αλλά και οι πολιτιστικοί φορείς της, για άλλη μια χρονιά, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μέσα από ένα φεστιβάλ που φιλοξενείται στους πολιτιστικούς χώρους και των δύο δημοτικών μας ενοτήτων, οι εκπαιδευτικοί, οι καλλιτεχνικοί μας υπεύθυνοι και κυρίως οι μαθητές των σχολείων μας συνεργάζονται και προωθούν τον πολιτισμό με αγάπη για τις τέχνες, αλλά κυρίως με διάθεση για συμμετοχή και προσφορά.

Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μια χρονιά, θα αγκαλιάσετε με την παρουσία σας ένα φεστιβάλ που έχει αποδείξει ότι μπορεί κάθε χρόνο να γίνεται ακόμα πιο δυνατό!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ