Χιλιάδες πολίτες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και επισκέπτες παρακολούθησαν την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση
στο Μοσχάτο (Δείτε φωτογραφίες εδώ).

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 14.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Παρέλαση των μεταμφιεσμένων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια «Καρναβαλιού 2015».

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, από νωρίς το πρωί οι δρόμοι της πόλης και οι πλατείες είχαν πλημμυρίσει από κατοίκους και επισκέπτες της πόλης. Στις 13.00 το μεσημέρι ξεκίνησε το αποκριάτικο “πάρτι” με λάτιν πρόγραμμα από την ομάδα TUMBAO στην πλατεία Μεταμορφώσεως, ενώ λίγο μετά τις 14.00 ξεκίνησε η παρέλαση των μεταμφιεσμένων πληρωμάτων στη Λεωφ. Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.

Δεκάδες πληρώματα με χιλιάδες μεταμφιεσμένους όλων των ηλικιών πρόσφεραν όμορφο θέαμα, χόρεψαν, διασκέδασαν τον κόσμο και συμμετείχαν σε ένα μεγάλο γλέντι που γίνεται κυρίως με τη θέληση και τη διάθεση των ίδιων των συμμετεχόντων. Με ευρηματικά θέματα όπως «Ιππότες της αδειανής τραπέζης», «Αγαπούλα…Πούλα», “Νυχτεριδινό σχολείο”, “Όλα τα λεφτά”, “η λύση είναι ΜΙΑ-πάμε ΠΑΡΑΛΙΑ”, και πολλά άλλα, τα πληρώματα πέρασαν το δικό τους μήνυμα κεφιού.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, χαιρέτησε το κόσμο δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της παρέλασης, ενώ ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Απόστολος Σιώκας, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στις καθημερινές καρναβαλικές εκδηλώσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Οι παρουσιάστριες του φετινού Καρναβαλιού, Κατερίνα Καρύδη και Ιωάννα Χούντα παρουσίασαν με χιούμορ και κέφι τα πληρώματα, χόρεψαν μαζί τους και βοήθησαν ακόμα περισσότερο στο κλίμα της διασκέδασης.

Με το τέλος της παρέλασης το “πάρτι” συνεχίστηκε στην πλατεία Μεταμορφώσεως με τον Βο. Οι εκδηλώσεις της αποκριάς συνεχίζονται στο Δήμο με θέατρο δρόμου, με εργαστήρι κατασκευής χαρταετού (δείτε το πρόγραμμα στο www.dimosmoschatou-tavrou.gr) ή (πατήστε εδώ)με κορύφωση τα παραδοσιακά Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ