Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου διοργανώνει μεγάλη έκθεση των τμημάτων του στο Μοσχάτο, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 18.

Η έκθεση αφορά τα τμήματα ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής, κοσμήματος, υφαντικής, κοπτικής-ραπτικής, φωτογραφίας (της Κοινωφελούς Έπιχείρησης Μοσχάτου-Ταύρου) και βιτρώ.

Η διάρκεια έκθεσης είναι από 25/05/2016 έως 31/05/2016 και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά & Σάββατο – Κυριακή 18:30 – 20:30.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, Ώρα: 20:00.

DIMOS-TAUROU-EKTHESI-A DIMOS-TAUROU-EKTHESI-B

Για άλλη μια χρονιά οι υπεύθυνοι και οι συμμετέχοντες στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, υποδέχονται τους καλεσμένους τους στην παρουσίαση των καλλιτεχνικών τους εκθεμάτων. Μια έκθεση που όχι μόνο προβάλλει τον πολιτισμό μας, αλλά αποτελεί κατάθεση ψυχής και ισχυρή απόδειξη ότι η αγάπη τους για την τέχνη μπορεί να προσφέρει άριστα δημιουργήματα, τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια του ερασιτεχνισμού. Προσκαλώ όλους τους πολίτες του Δήμου μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας να στηρίξουν με την παρουσία τους τις εκθέσεις των καλλιτεχνικών μας τμημάτων, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την όμορφη δουλειά που γίνεται από τους καθηγητές και τους μαθητές.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

 

Το πολιτιστικό ίχνος της πόλης μας αποτυπώνεται μέσα από διαφορετικά υλικά, χρώματα και τεχνικές και οδηγεί σε μία συνάντηση δημιουργών και κοινού μέσα από τις εκθέσεις έργων των καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Με την πολύτιμη καθοδήγηση των καλλιτεχνικών υπεύθυνων των εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες εκθέτουν τα έργα τους από την 25/05 μέχρι την 31/05. Ο πολιτισμός αποτελεί το καταφύγιο σε δύσκολες περιόδους και η λειτουργία αυτών των εργαστηρίων είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρο Μοσχάτου-Ταύρου

Απόστολος Σιώκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ