Μόλις έξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, το MoschatoTavros.gr καλεί τους αναγνώστες του να εκφράσουν την άποψή τους για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, τα προβλήματά του, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν και τις Δημοτικές Εκλογές.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι λίγα λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που δημιουργήσαμε.

Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, παρά μόνο την ηλικιακή σας ομάδα, το φύλο σας, αν είστε κάτοικος Μοσχάτου ή Ταύρου και, φυσικά, τις απόψεις σας στα ερωτήματα που θέτουμε.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ MOSCHATOTAVROS.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ.

Παρά το γεγονός ότι όλες οι ερωτήσεις είναι υποχρεωτικές, έχετε το δικαίωμα να μην απαντήσετε σε όσες επιθυμείτε, διαλέγοντας την επιλογή “Δεν ξέρω / Δεν απαντώ“.

Μετά από κάθε σελίδα που βλέπετε, μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη πατώντας το κουμπί Συνέχεια (Continue). Σε κάθε σελίδα του ερωτηματολογίου έχετε το δικαίωμα να γυρίσετε πίσω με το κουμπί Πίσω (Back) για να διορθώσετε την απάντησή σας, αλλά προσοχή, όταν ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο, δεν μπορείτε να αλλάξετε το περιεχόμενο των απαντήσεών σας. Για να ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Αποστολή (Submit) και να δείτε το μήνυμα-τέλους του ερωτηματολογίου. Δεν θα καταγραφούν οι απαντήσεις σας εάν δεν πατήσετε το κουμπί Αποστολή (Submit).

Το ερωτηματολόγιο θα είναι ανοιχτό από την Δευτέρα 16/12 έως την Παρασκευή 20/12 στις 23:59. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν την ερχόμενη Δευτέρα (23/12) το πρωί στο MoschatoTavros.gr

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ MOSCHATOTAVROS.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλησπέρα, μήπως αφήσατε κάποια ερώτηση αναπάντητη; Ειδικά στο σημείο με τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, οι επιλογές είναι πολλές και κάποια φορά μπορεί κάτι να ξεχαστεί. Αλλιώς, δοκιμάστε από κάποιον άλλον browser (π.χ. Firefox, Chrome, Internet Explorer) και ξαναστείλτε μας αν έχετε πρόβλημα.

    • Κανονικά μέχρι στιγμής λαμβάνουμε τις απαντήσεις του κόσμου. Ακόμα και τώρα έρχονται όλες οι απαντήσεις κανονικά. Παρακαλώ προσέξτε τα εξής:
      Αν αφήσατε κάποια ερώτηση αναπάντητη. Ειδικά στο σημείο με τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, οι επιλογές είναι πολλές και κάποια φορά μπορεί κάτι να ξεχαστεί. Αλλιώς, δοκιμάστε από κάποιον άλλον browser (π.χ. Firefox, Chrome, Internet Explorer) και αν μπορείτε ξαναστείλτε μας μήνυμα εαν έχετε και πάλι πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ