Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, ενόψει των εορτών του Πάσχα πραγματοποίησε μία ακόμη δράση αλληλεγγύης, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων, αλλά και απλών πολιτών του Δήμου μας, τα οποία διανεμήθηκαν την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου , κατόπιν ενημέρωσης στους δικαιούχους, από την Κοινωνική Υπηρεσία σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Η συμπαράσταση στους δημότες , που πλήττονται λόγω της οικονομικής κρίσης αποτελεί ζωτικής σημασίας προτεραιότητα του Δήμου.

Με αφορμή την δράση αλληλεγγύης ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε τα εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα που θα στηρίξουν αυτές τις ημέρες τις οικογένειες και τους πολίτες μας που δοκιμάζονται. Τους χορηγούς που πρόσφεραν τα προϊόντα τους, τους πολίτες του Δήμου μας που πρόσφεραν μέσα από την καρδιά τους είδη διατροφής και προϊόντα καθημερινής φροντίδας και την Κοινωνική υπηρεσία μας που φρόντισε για τη διανομή τους. Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ