Άλλος ένας κάτοικος του Δήμου μας είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές, μετά την Μοσχατιώτισσα Αμαλία Γεωργάκη – Μπουρούση (ΚΙΔΗΣΟ) και την Ταυριώτισσα Τζένη Βαλαλάκη (ΣΥΡΙΖΑ).

Ο Μοσχατιώτης Καρβούνης Νικόλαος, ιατρός και Διευθυντής της Α΄ Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Μεταξά είναι υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καρβούνης Νικόλαος, γεννήθηκε στη Νίκαια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Γ.Κ. Νοσοκομείο Νικαίας, ενώ υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στη Λακωνία.

Είναι διευθυντής την Α΄ Παθολογικής- Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ. Είναι υπεύθυνος για την Υπηρεσία «Νοσηλεία στο Σπίτι».

Ασχολείται με θέματα ψυχοκοινωνικής ογκολογίας, αρθρογραφεί στο περιοδικό της Εταιρίας Παθολόγων- Ογκολόγων Ελλάδος (www.neaeope.gr) και είναι ο βασικός εμπνευστής – συντελεστής του ντοκιμαντέρ «ΜΕΤΑΞΑ – Aκούγοντας τον Χρόνο».

Ένα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο χρονικό, το οποίο βασίζεται σε μια σειρά εξομολογητικών συνεντεύξεων. Κατέκτησε το δεύτερο βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YfPakd-fACw

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ