Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες των 49 μελών της σπείρας των πορτοφολάδων του Μετρό που εξάρθρωσε πριν λίγες μέρες.

Ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας Μοσχατιώτης.

Πρόκειται για τον Δερμητζάκη Βασίλειο του Χρήστου και της Ιωάννας που γεννήθηκε στις 14-11-1968 στο Μοσχάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:

  • τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες σαράντα εννέα (49) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. (Σχετική η από 18-9-2017 παρουσίαση) και
  • βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφαίνονται μέλη και ο τρόπος δράσης της οργάνωσης, ώστε να είναι σε θέση οι πολίτες να αντιλαμβάνονται την παρουσία ατόμων, που διαπράττουν τέτοια αδικήματα και να αποτρέπουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τις σε βάρος τους κλοπές.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ανωτέρω Διάταξης, δημοσιοποιείται η ασκηθείσα σε βάρος των κατωτέρω κατηγορούμενων ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (διεύθυνση-συγκρότηση-ένταξη), της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσα από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών για αποκλειστική χρήση καθώς και της πλαστογραφίας.

Όλες οι φωτογραφίες των πορτοφολάδων εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ