Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά νέα καλλιτεχνικά τμήματα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας για συμμετοχή και καλλιτεχνική έκφραση.

Συγκεκριμένα πρόκειται να ξεκινήσουν τα κάτωθι τμήματα:

  • Σύγχρονος χορός για παιδιά, εφήβους και ενήλικες (στο Μοσχάτο). Το μάθημα συνδυάζει τεχνικές του σύγχρονου χορού με χορευτικούς αυτοσχεδιασμούς. Στοχεύει στην καλλιέργεια των σωματικών και εκφραστικών ικανοτήτων, την επικοινωνία και την προσωπική ανάπτυξη, ενώ περιλαμβάνει και συναντήσεις σωματικής και πνευματικής χαλάρωσης. Πληροφορίες-Εγγραφές: Πνευματικό Κέντρο, Χρ. Σμύρνης 18, τηλ. 210 9431760 (ώρες 17.00-21.00). Δίδακτρα: 20 € έως το τέλος Ιουνίου.
  • Χοροθέατρο-σωματικό θέατρο (στον Ταύρο). Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες. Στόχος των μαθημάτων είναι η γνωριμία με το σώμα και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του, η ανάλυση της κίνησης, η διερεύνηση των σωματικής έκφρασης, η επικοινωνία και η ομαδικότητα, η ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας και η απόκτηση αυτοπεποίθησης και σκηνικής παρουσίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6937532869 και στο e-mail: skarfopoulou@gmail.com. Δίδακτρα: 20 € έως το τέλος Ιουνίου.
  • Εργαστήρια θεάτρου σκιών (στο Μοσχάτο). Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά από 4 ετών και άνω και στόχος τους είναι μέσα από τη δημιουργία και το παιχνίδι να διατηρήσουν ζωντανή αυτή την όμορφη λαϊκή τέχνη. Χωρίζονται στα εξής τμήματα: 4-7 ετών και 7-15 ετών. Καλλιτεχνικοί υπεύθυνοι του εργαστηρίου είναι οι εμψυχωτές του θιάσου «Σκιές & Γέλια», ενώ η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Πληροφορίες-Εγγραφές: 210 9424244 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00) και στο e-mail: info@karagkiozis.net

Περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα μπορείτε να βρείτε εδώ για τον σύγχρονο χορό, εδώ για το χοροθέατρο και εδώ για το εργαστήριο θεάτρου σκιών.

  • Nέα τμήματα στο Δημοτικό Ωδείο: Τμήμα παραδοσιακών κρουστών και τμήμα πνευστών. Τα μαθήματα γίνονται στο κτίριο του Δημοτικού Ωδείου στο Μοσχάτο, Λυκούργου και Ελευθερίας. Πληροφορίες-εγγραφές: 2104833230 (από τις 16.00-22.00). Δίδακτρα για το κάθε τμήμα: 25 € το μήνα

Προτεραιότητα συμμετοχής στα τμήματα έχουν οι κάτοικοι Μοσχάτου-Ταύρου, ενώ υπάρχει ειδική τιμολογιακή πολιτική για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ