Ο Μιχάλης Παούρης μας παρουσιάζει το επίσημο video clip του λαϊκού του δίσκου “Σαν Το Μπουζούκι Μου” που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Ιδιαίτερη έκπληξη η φωνή του!

Το τραγούδι στο video λέγεται “Το Φινάλε”!

Δείτε και ακούστε αυτή την νέα, απίστευτη δουλειά!

httpv://www.youtube.com/watch?v=sk0QBxk8ub4

Για όσους αναρωτιούνται αν υπάρχει αυθεντικό λαϊκό τραγούδι σήμερα, η απάντηση είναι εδώ. Ο Μιχάλης Παούρης μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Σαν Το Μπουζούκι Μου”, με αυθεντικά λαϊκά τραγούδια που θα σας ταξιδέψουν στην εποχή των μεγάλων τραγουδιών!

“Άφησα για λίγο τη Jazz και είπα να μοιραστώ μαζί σας τις επιρροές, τα ακούσματα και τα βιώματα μιας εποχής που μας έμαθαν οι γονείς μας. Τότε που οι σημαντικοί άνθρωποι ήταν πολλοί και όχι λίγοι. Τότε που τα τραγούδια έμπαιναν μιλώντας στις καρδιές των ανθρώπων… τότε που τα τραγούδια έμπαιναν μέσα στις ρωγμές της κάθε μικρής και μεγάλης κοινωνίας και έκαναν τους ανθρώπους να προβληματίζονται και να αισθάνονται… Εύχομαι ολόψυχα να αγαπήσετε αυτή την αυθεντική δουλειά. Ο δίσκος αυτός είναι αφιερωμένος στον Μεγάλο Βασίλη Τσιτσάνη.”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΧΑΛΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΜΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΦΘΑΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ