Τριτοκοσμικές είναι οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης έξω από το ΙΚΑ της Καλλιθέας και συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη 5/3/15, με τους ασφαλισμένους να σχηματίζουν ουρές δεκάδων μέτρων, στην προσπάθειά τους να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.

Οι ασφαλισμένοι «έστησαν καρτέρι» έξω από το κτίριο της οδού Σκρα από το βράδυ της Τρίτης, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το «μαγικό» χαρτάκι προτεραιότητας που θα τους εξασφαλίσει την ανανέωση του βιβλιαρίου τους, με τις στιγμές έντασης μεταξύ των συνωστισμένων να μην λείπουν.

Η κατάσταση δυσχεραίνεται και από το μειωμένο προσωπικό των ασφαλιστικών ταμείων, ενώ το εν λόγω υποκατάστημα του Ιδρύματος, έπειτα από τις συγχωνεύσεις των προηγούμενων ετών, εξυπηρετεί εκτός από τους ασφαλισμένους της Καλλιθέας, αυτούς των περιοχών Αλίμου, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Από την πλευρά του, ο δημόσιος οργανισμός ασφάλισης επισημαίνει σε ανακοίνωσή του πως «δεν είναι απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα για τη θεώρηση, καθώς αυτή πλέον γίνεται και ηλεκτρονικά».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτα τα ζωα που στήνονται εκει ,δεν εχουν κανενα λογο να το κανουν.
    Ειναι λαθος να δημοσιευεις εσυ απο εργατικες γειτονιές τετοιες φωτο παιζοντας ισως το παιχνιδι που δεν πρεπει.Ουτε 40 ημερων δεν ειναι και τι ημερων ,να μενεις με ανοιχτο το στομα μπρος στην επιθεση των κατακτητων της πατριδας.Μηπως ειστε απ’ αυτους που δεν θελατε συμφωνια διαφυγής?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ