Αυθαίρετη και αδικαιολόγητη κοπή δέντρων είχαμε την περασμένη Τρίτη (3/5) στην περιοχή του Ταύρου.

Άγνωστοι έκοψαν δέντρα που βρίσκονταν επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη και Χάρμανλη στον Ταύρο. Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, έκοψαν δέντρα και τα παράτησαν πάνω στο πεζοδρόμιο.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή, που με την σειρά της και με εντολή του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, έγινε μήνυση κατά αγνώστου για την παράνομη κοπή δέντρων στο Ταύρο. Το θέμα το έχει αναλάβει η Νομική Υπηρεσία του Δήμου.

Φωτογραφίες από τη σελίδα Κοινότητα Ταύρου 2012 (πρώην Δήμος).

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προφανώς κάποιον εκεί κοντά τον εμπόδιζαν τα συγκεκριμένα δέντρα και θεώρησε καλό να τα κόψει, λες και του ανήκουν. Πρέπει να γίνει άμεσα αντικατάστασή τους.

    • Οχι να μην γινει καμμία αντικατάσταση, καρεκλοκένταυρε του δήμου, που τελείς διατεταγμένη υπηρεσία, εκτός αν τα πληρώνεις απο τη δική σου τσέπη, γυμνοσάλιακα. Συμβουλέψου λίγο αυτούς που γλύφεις… Πες τους μας πήραν χαμπάρι, θα καταλάβουν τα λαμόγια !!!!

  2. Μισό λεπτό…

    Και όταν οι ίδιοι (από το δήμο) κόβουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ δένδρα
    (Μόσχατο, 4-12-2015, Κρήτης, με προϊστάμενο το χονδρούλη με τα χέρια στις τσέπες, αλλά εντολέα κάποιον “καστανά”, με τον ψυχάκια τσέλικα με το αλυσοπρίονο και άλλα δύο ξόανα – άρρεν με σκούφο και θήλυ με σακίδιο) είναι πάλι αρμόδια η νομική υπηρεσία του δήμου??? η εκεί κάνει το παγώνι???

    Προς νομική υπηρεσία: (Υπενθύμιση)
    Οι Ελληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου
    (Αρθρο 4 Παράγραφος 1 του Συντάγματος)

    Ενδιαφέρει κανέναν η μαρτυρία 17+ αυτόπτων μαρτύρων??? αλλά κυρίως το οπτικοακουστικό υλικό διάρκειας 90 λεπτών???

    Μήπως να ξαναδούμε λιγάκι την αυτοψία της τεχνικής υπηρεσίας-πολεοδομίας της 7ης Δεκέμβρη 2015 ???

    Ετσι… για αρχή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ