Την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος της ροής των δύσοσμων υγρών στον Ιλισό ζητά ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

Με επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, στο Δήμο Καλλιθέας, στο αρμόδιο τμήμα της ΕΥΔΑΠ και στο Ειδικό Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, ζητά την άμεση παρέμβασή τους προκειμένου να εκλείψει το ζήτημα που έχει προκύψει με τη ροή δύσοσμων υγρών πράσινου χρώματος στον Ιλισό ποταμό.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, τονίζει ιδιαίτερα στην επιστολή του τη συχνή παρουσία του φαινομένου που αποτελεί πιθανή πηγή μόλυνσης για την υγεία των κατοίκων. Αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι: “ο Δήμος θα λάβει τεχνικά μέτρα στην έξοδο του στομίου του αγωγού, έτσι ώστε να μην υπάρχει η ροή των δύσοσμων υγρών”.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την μόλυνση από τις βιοτεχνίες και τα βαρέα οχήματα που διασχίζουν τον Ταύρο, θα γίνει κάτι; Γιατί προεκλογικά ακούγαμε διάφορα. Ακόμα τα οικονομικά του Δήμου είναι σε άθλια κατάσταση, αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι πρόκειται για τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, όχι τον Δήμο Μοσχάτου μόνο.

  2. Κύριοι..

    Λέτε ότι “O Δήμαρχος δήλωσε ότι: “ο Δήμος θα λάβει τεχνικά μέτρα στην έξοδο του στομίου του αγωγού, έτσι ώστε να μην υπάρχει η ροή των δύσοσμων υγρών”.

    Αν στόμιο του αγωγού νοείται η εκβολή του Ιλισού στη θάλασσα, τότε τι τεχνικά μέτρα μπορεί να κάνει κάποιος? Να μειώσει το ύψος της στάθμης της θάλασσας? Στη Βενετία της Ιταλίας δεν το κατάφεραν ακόμα!!!

    Λέτε/λέει για πράσινο νέρο. Κάποιος πρέπει να σας/του πει, οτι αυτό το πράσινο είναι βρύα, λειχήνες, μύκητες και πολλά μα πάρα πολλά αυγά και προνύμφες κουνουπιών που δεν ξέρουν τα κακόμοιρα ποιός είναι ο αρμόδιος φορέας για αυτά, ο δήμος Μοσχάτου, Καλλιθέας η Περιφέρεια, η Νομαρχία? Το νερό πάντως είναι σχεδόν διαυγές.

    Ο βάλτος κύριοι αναδύει τις οσμές.

    Και επιτέλους πάψτε να μας περνάτε για ανεγκέφαλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ