Σε ενημέρωση σχετικά με την καθυστέρηση έναρξης της λειτουργείας τμημάτων αθλητισμού και τα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου προέβη ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου με ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την καθυστέρηση έναρξης της πλήρης λειτουργίας ορισμένων από τα τμήματα αθλητισμού του Δήμου και την περικοπή ωρών από τα τμήματα που έχουν ξεκινήσει, ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες για τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή είχε προβεί εγκαίρως σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσουν απρόσκοπτα τα τμήματα αθλητισμού.

Η μεγάλη χρονική καθυστέρηση όμως της έγκρισης του αριθμού των συμβάσεων από το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να προχωρήσει έγκαιρα η διαδικασία για τη σύναψη των συμβάσεων, είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία έναρξης των τμημάτων στο σύνολό τους.

Στη σελίδα του Δήμου και στους χώρους των γυμναστηρίων έχει αναρτηθεί το προσωρινό πρόγραμμα με τα τμήματα και τις ώρες λειτουργίας των αθλητικών τμημάτων.

Όσον αφορά τα καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της στελέχωσής τους. Οι εγγραφές συνεχίζονται για όσα τμήματα δεν έχουν ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία τους.

Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση. Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των τμημάτων, ορισμένοι εκ των οποίων στηρίζουν σε εθελοντικό πλαίσιο τη λειτουργία των αθλητικών και καλλιτεχνικών τμημάτων.

Για όσο διάστημα απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης των συμβάσεων από το Υπουργείο, οι συμμετέχοντες στα τμήματα του Δήμου δε θα καταβάλλουν δίδακτρα.

Πληροφορίες για τα τμήματα αθλητισμού στο 2109407820 (από τις 8.00-15.00) και για τα τμήματα του Πνευματικού Κέντρου στο 2109431760 (από τις 17.00-21.00).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαβάζοντας με πολύ ενδιαφέρον το άρθρο, αναρωτιέμαι τι ακριβώς θέλει να μας πει. Η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια? Μα τι ακριβώς θέλετε να μας πείτε? Καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να προάγετε τον πολιτισμό? Καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για το αυτονόητο? Για αυτό που τόσα χρόνια χρόνια χρησιμοποιείτε ως όπλο σας στους προεκλογικούς σας αγώνες? Αν έχω διαβάσει σωστά, ο νέος Πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου, καθ’όλα συμπαθής, μίλησε για # Πολιτισμό κομβικής σημασίας#. Μα ο πολιτισμός δεν διδάσκεται μέσα από καθυστερήσεις, αοριστίες και αναμονές! Μην κάνετε τα ίδια λάθη που κάνατε στο ωδείο. Κάθε σχολείο που ανοίγει, ανοίγει τα φτερά και τους ορίζοντες. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ