Multicultural Festival

Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

11:00 π.μ. – 15.30

multicult-post

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΣΥΜΒΟΛΟ» της Γεωργίας Κουμούτσου, άνοιξε τις εκπαιδευτικές του πύλες στο Δήμο του Ταύρου το 1999. Συνοδοιπόροι παιδιών και ενηλίκων στην απόκτηση πτυχίων ανωτάτων επιπέδων δε σταμάτησε ποτέ να δίνει στα παιδιά ευκαιρίες να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, σεμινάρια, ημερίδες για γονείς και παιδιά, είναι μόνο ένα δείγμα από όλα αυτά που έχει πραγματοποιήσει. Φέτος δοκιμάζει κάτι πρωτότυπο και άκρως ευεργετικό.

Τα ίδια τα παιδιά του Κέντρου με την καθοδήγηση των καθηγητών τους διοργανώνουν ένα Multicultural Festival – Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ.

Επιθυμούμε με αυτό τον τρόπο να διδάξουμε στα παιδιά μας την ιδιαιτερότητα της κάθε χώρας, αλλά και το σεβασμό που οφείλουμε να έχουμε για τα ήθη και έθιμα του κάθε λαού !!! Παιδιά από διαφορετικές χώρες θα μας προσφέρουν ένα πολιτισμικό γεγονός γεμάτο από γνώση, γεύση και μουσική !!!!

Θα μάθουμε πώς η ποικιλομορφία των εθνών μπορεί να ενώσει τα παιδιά μας, ώστε να συνυπάρχουν ειρηνικά, διατηρώντας ωστόσο τη μοναδικότητά τους!!!

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόγραμμα:

11.00: Map Painting (Γνωριμία με τη χώρα στο χάρτη)

12.00: Presentation of each country (Παρουσίαση κουλτούρας, ιστορίας)

12.45: Games Corner (Αναπαράσταση τοπικών παιχνιδιών)

13.30: Story Corner (Παραδοσιακοί μύθοι)

14.30 – 15.30: Food Corner (Γευσιγνωσία) and Music (Ζωντανή μουσική!!!)

Eλπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!!!!

Κ.Ξ.Γ. «ΣΥΜΒΟΛΟ»

Μακεδονίας 46, Ταύρος

Τηλ. Επικ. 210 3423477

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ