Ενημέρωση για την προκήρυξη με αριθμό 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου:

Σας ενημερώνουμε ότι στην προκήρυξη με αριθμό 3Κ/2018 η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τεύχος ΑΣΕΠ 4/02-02-2018) περιλαμβάνονται και (35) θέσεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου που είχε ζητήσει ο Δήμος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα στην προκήρυξη περιλαμβάνονται: είκοσι οκτώ (28) θέσεις ΥΕ εργατών καθαριότητας, μία (1) θέση ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργου, τρεις (3) θέσεις ΔΕ οδηγών αυτοκινήτων, μία (1) θέση ΔΕ ηλεκτροτεχνιτών, μία (1) θέση ΔΕ ηλεκτρολόγων και μία (1) θέση ΥΕ εργατών φυλάκων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), εντός των παρακάτω προθεσμιών:

  • Για τις θέσεις ΔΕ από την 20/02/2018 έως την 7/03/2018 και ώρα 14:00.
  • Για τις θέσεις  ΥΕ από την 8/03/2018 έως την 23/03/2018 και ώρα 14:00.

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ, με συστημένη επιστολή, υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της, παράβολο τριών ευρώ (3,00 €), φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία για την αποστολή του παραπάνω φακέλου στο ΑΣΕΠ (με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου) είναι:

  • για τις θέσεις  ΔΕ,  12 Μαρτίου 2018.
  • για τις θέσεις ΥΕ,  27 Μαρτίου 2018.

Τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, καθώς και όλες οι διευκρινήσεις και επεξηγήσεις, περιέχονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr). Σε ό,τι αφορά στον Δήμο μας, ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους ότι η χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνεται το συντομότερο δυνατόν, μετά από κατάθεση γραπτών αιτήσεων με σαφές περιεχόμενο. Οι εναπομείνασες (4) θέσεις από το συνολικό αίτημα των 39 θέσεων θα προκηρυχθούν σε επόμενη προκήρυξη η οποία αναμένεται.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ