Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ανακοινώνει ότι πρόκειται να προσλάβει τρείς (3) καθαριστές/στριες, με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου, για τον καθαρισμό των παρακάτω Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με την 74/9-9-2015 Απόφαση της Σχολικής Επιτροπής:

2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου μία (1) θέση για εννέα αίθουσες
1ο Γενικό Λύκειο Ταύρου δύο (2) θέσεις για τριάντα αίθουσες.

Έργο των προσλαμβανομένων θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων διδασκόντων, των κοινόχρηστων χώρων και των προαυλίων των παραπάνω Σχολικών Μονάδων.

Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου που θα υπογραφούν, θα αφορούν το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής των συμβάσεων μέχρι τις 30/06/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως και τη Δευτέρα 5-10-2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 μέχρι 12:00 στο Γραφείο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου Δημαρχείο Μοσχάτου, 1ος όροφος κ. Ρήγα.

Για να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη, κάντε κλικ εδώ.

Για αιτήσεις κάντε κλικ εδώ (2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου) και εδώ (1ο Λύκειο Ταύρου).

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού στο λύκειο υπάρχει μόνιμη θέση καθαρίστριας & μάλιστα προσωποπαγής, γιατί προσλαβάνουμε με σύμβαση???? Να γυρίσει η μόνιμη που έχει πάει στο Μοσχάτο & να πάει η σύμβαση στην θέση της. Δηλαδή στο Μοσχάτο. Γιατί κύριοι δεν το κάνετε εκδικήστε κανέναν ;;;

  2. Συμπληρωματικά, οι αίθουσες είναι 30 ή 25; είναι ένα ερώτημα. Αν είναι 25 γιατί γράφουμε 30; Μήπως μπορεί να μας πει η μαθητική κοινότητα, η Λυκειάρχης για πόσες έχει στείλει επιστολή – έγγραφο; ως προς τον καθαρισμό; Αν εννοούμε και το “Τεμπονέρας” αυτό δεν καθαρίζεται, άρα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί. Διότι κατάντησε ρημάδι. Συγγνώμη δεν θέλω να θίξω τίποτα νόμιμο, αλλά ας γίνουν σωστά κάποια πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ