Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα (16/12/14, 17:00)στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ , λόγω απόπειρας αυτοκτονίας που προηγήθηκε στον σταθμό των Πατησίων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της πυροσβεστικής ενώ προσωρινά έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους σταθμούς του ηλεκτρικού.

UPDATE (16/12/2014, 18:00)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς επέλεξε να θέσει τέρμα στη ζωή της το απόγευμα της Τρίτης πέφτωντας στις ράγες του τρένου.

Συγκεκριμένα, νεκρή είναι μία γυναίκα, περίπου 70 ετών, έπειτα από πτώση της στις ράγες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια στο ρεύμα προς Πειραιά. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:30 το απόγευμα.

Η ηλικιωμένη περίπου στις 16.00 έφτασε στο σταθμό του ΗΣΑΠ, ανέβηκε τα σκαλιά και πήγε κοντά στην αποβάθρα. Περίμενε μέχρι να έρθει ο συρμός και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που ο οδηγός του τρένου φρέναρε για να σταματήσει, άφησε κάτω την τσάντα της και έπεσε στις ράγες.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας διερευνά η αστυνομία, που θα εξετάσει το ενδεχόμενο η γυναίκα να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να μην έπεσε στις ράγες ηθελημένα.

Εν τω μεταξύ, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Άνω Πατήσια, λόγω πτώσης ατόμου στις ράγες στα Άνω Πατήσια. Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου εκτελούνται στα τμήματα Πειραιάς – Αττική και Νέα Ιωνία – Κηφισιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ