Την οριστική διακοπή λειτουργίας του, έπειτα από 5 χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα το Κέντρο Μάθησης και Ψυχαγωγίας “Μικρόκοσμος” στο Μοσχάτο. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους μικρούς φίλους τους για τον προσεχή Σεπτέμβρη, στο ΚΔΑΠ Μικρόκοσμος που δημιούργησαν πριν από μερικούς μήνες στην Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας φίλοι,

έπειτα από 5 χρόνια παρουσίας μας στο Μοσχάτο, ένας κύκλος κλείνει. Με συγκίνηση, ανακοινώνουμε την οριστική διακοπή λειτουργίας του χώρου που με πολύ μεράκι δημιουργήσαμε πριν από 5 χρόνια στο Μοσχάτο. Με γνώμονα πάντοτε την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους φίλους μας, αποφασίσαμε να εστιάσουμε την ενέργειά μας στον νέο μας χώρο, στο ΚΔΑΠ Μικρόκοσμος, στην Καλλιθέα.

Θα θέλαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, για τη μελέτη των σχολικών τους μαθημάτων, για τα πάρτι των γενεθλίων τους, για την καθημερινή δημιουργική τους απασχόληση και για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε από την ημέρα που αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία μας στον χώρο που πρωτογνωριστήκαμε μας γεμίζουν ικανοποίηση και δύναμη.
Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά, από την μικρή Αριάδνη, την πρώτη μας πελάτισσα, μέχρι τους φίλους μας που σήμερα ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του Summer Camp, που με τη χαρά και τον αυθορμητισμό τους αγκάλιασαν κάθε δραστηριότητά μας.
Ωστόσο, το ταξίδι μας δεν σταματά εδώ. Η επιτυχής παρουσία μας στο Μοσχάτο μας έδωσε το έναυσμα για το δεύτερο, μεγαλύτερο εγχείρημά μας, το ΚΔΑΠ που δημιουργήσαμε στην Καλλιθέα.

Οι καινοτόμες δραστηριότητες που φέραμε πρώτοι στο Μοσχάτο, τα πρωτότυπα προγράμματα και ο επαγγελματισμός μας που επιβραβεύτηκαν από μικρούς και μεγάλους, μεταφέρονται στην καινούρια στέγη μας.

Σας περιμένουμε όλους να είστε παρόντες από τη νέα σχολική χρονιά.

Φυσικά, στο ΚΔΑΠ μας, όλες οι δραστηριότητες που αγαπήσατε είναι εντελώς δωρεάν για τους δικαιούχους του προγράμματος “Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής”, οι αιτήσεις του οποίου είναι σε εξέλιξη.

Να μη λείψει κανείς!

ΚΔΑΠ Μικρόκοσμος
Γρυπάρη 131, Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 21.30.36.9006

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ