Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων 2014, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, έστειλε μήνυμα προς τους νέους,

διαβάστε αναλυτικά:

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους νέους που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κόποι τους και η προσπάθειά τους, τόσο η δική τους, όσο και των οικογενειών αλλά και των εκπαιδευτικών τους, επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η εισαγωγή σε κάποιο από τα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας αποτελεί για τους περισσότερους νέους ένα στόχο ζωής, ένα σημαντικό βήμα προς την μελλοντική τους πορεία στο στίβο της ζωής και της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που τα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας μπορούν – και γίνονται – πραγματικές πηγές μεταλαμπάδευσης της επιστημονικής γνώσης, ωθώντας τους φοιτητές, κυρίως εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται, να βρουν το δικό τους δρόμο στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όσους τα κατάφεραν! Εύχομαι να διερευνήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν στην πορεία των σπουδών τους και να μην αφήνουν το φοιτητικό χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Από την άλλη, στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή δεν κατάφεραν να μπουν στις σχολές των προτεραιοτήτων τους, θα ήθελα να τους πω μέσα από την καρδιά μου• Όποιος επιθυμεί κάτι πολύ, πάντα βρίσκει τον τρόπο να διεκδικήσει τα όνειρά του. Αν υπάρχει θέληση και θάρρος, είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες τόσο για εκπαίδευση πάνω στους τομείς των ενδιαφερόντων σας, όσο και για τη διεκδίκηση των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων.

Καλή πορεία σε όλους τους νέους
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου”

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ