Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια των προγραμμάτων και των δράσεων που προγραμματίζει για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, συγκεντρώνει σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, κλπ), τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής.

Συγκεκριμένα, σχολικά είδη θα συλλέγονται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα τρόφιμα και τα είδη προσωπικής υγιεινής συλλέγονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στις εξής υπηρεσίες:

  • Για τη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου: Στο Γραφείο Κοινωνικής Υπηρεσίας, Μιαούλη 60 (κτίριο Κλειστού Γυμναστηρίου), 1ος όροφος, τηλ. Επικοινωνίας: 210 9418655.
  • Για τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου: Στο Γραφείο Κοινωνικής Υπηρεσίας, Πειραιώς και Επταλόφου 2 (πρώην Σφαγεία), γραφείο 1, τηλ. Επικοινωνίας: 210 3462125 και 210 3426414.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε θέματα κοινωνικής μέριμνας, υλοποιώντας δράσεις συγκέντρωσης απαραίτητων ειδών για την επιβίωση των οικογενειών και των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Η Κοινωνική μας Υπηρεσία συλλέγει σχολικά είδη για ολόκληρη τη σχολική χρονιά για τους μαθητές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος της αγοράς τους. Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να μη βρεθεί κανένας μαθητής σε μειονεκτική θέση κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο”.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ