Δελτίο τύπου μας απέστειλε ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΑ. Το Δημαρχείο Μοσχάτου – Ταύρου θα παραμείνει σήμερα Παρασκευή 24/4/2015 συμβολικά κλειστό από τις 12:00 εως τις 15:00.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Π.Ε.Δ.Α.

Στα πλαίσια των αποφάσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Αττικής σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη διάθεση των αποθεματικών των Δήμων στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η ΚΕΔΕ και η ΠΕΔΑ ως εξής:

α. Την Παρασκευή, 24 Απριλίου του 2015, στις 11.30 π.μ. ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, θα παρευρεθεί μαζί με τους δημάρχους όλης τη χώρας στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και το αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι.

β. Ταυτόχρονα, το Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου, θα παραμείνει ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ κλειστό από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες, υλοποιώντας το πλαίσιο των κινητοποιήσεων όλων των δήμων της χώρας. Οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

γ. Το απόγευμα της Παρασκευής, 24 Απριλίου 2015, στις 19.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ