Ο REMI και η μπάντα του μαζί με την χορευτική ομάδα “The Dazzlers” στηρίζουν το Γηροκομείο της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου με μια Φιλανθρωπική συναυλία.

Ελάτε να ακούσουμε Ιστορίες του Δρόμου σε ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με αγαπημένες και νέες rock “n” roll και folk μελωδίες.

Κάτι φρέσκο και πικάντικο μας προτείνει η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19.00, η ΚΜΜ διοργανώνει μια φιλανθρωπική Συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού , Μοσχατο) με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας.

Προσκεκλημένο είναι ένα ταχύτατα ανερχόμενο μουσικό συγκρότημα νέων, ανήσυχων Ελλήνων μουσικών, οι οποίοι ήδη ακούγονται live σε πολλές ελληνικές σκηνές (πχ. Σταυρός του Νότου, Faust, Κύτταρο Live Stage, Gazarte, Πολιτεία, Vox Stage κλπ) αλλά και έχουν ξεκινήσει περιοδείες στο εξωτερικό (Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ.) – ο REMI με την μπάντα του!

Με τρία μουσικά άλμπουμ (The road not taken (2014), The gospel of the road (2012), Street Serenade (2011) και μουσικά video (In stone,I want her,One last chance, Remi & The Dazzlers – Live at Embros, DVD) οι REMI σίγουρα έχουν άποψη.

Το ύφος της μουσικής τους, νοσταλγικό, χορευτικό, δυναμικό αλλά και ερωτιάρικο rock ‘n’ roll, country, bluegrass, folk. Αυθεντικές συνθέσεις αλλά και διασκευές κορυφαίων Τεράτων της rock ‘n’ roll σκηνής, όπως οι Elvis, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash και The Doors, θα μας μεταφέρουν Ιστορίες του Δρόμου για να μας συνοδεύσουν διαχρονικά από μια άλλη εποχή στο σήμερα.

Και επειδή χορευτική μουσική χωρίς χορό δεν γίνεται, τους REMI πλαισιώνουν οι The Dazzlers, που με τις δυναμικές χορογραφίες τους έχουν βάλει στοίχημα να μας ξεσηκώσουν!

Η μοναδική αυτή συναυλία απευθύνεται στους Νέους στο Σώμα αλλά και στην Καρδιά – οπότε, όσοι… πιστοί, προσέλθετε!

Πιστή στο όραμά της, η ΚΜΜ διοργανώνει τη φιλανθρωπική συναυλία αυτή, για να στηρίξει το Φιλανθρωπικό Γηροκομείο της, αλλά και για να καλλιεργήσει δεσμούς μεταξύ των γενεών.

Ας στηρίξουμε και εμείς την προσπάθεια αυτή! Προσκλήσεις στο τηλέφωνο 210 9418193.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ