Συνεδριάζει το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου την Τρίτη 23 ∆εκεµβρίου 2014 και ώρα 19.00 μ.μ, στην αίθουσα ∆ηµοτικού Συµβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κων/πόλεως & Σολωµού στο Μοσχάτο).

Δείτε τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν:

1. Έγκριση της υπ΄αριθµ. 14/1/8-12-2014 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που αφορά στην Λήψη απόφασης έγκρισης προϋπολογισµού 2015.

2. Έγκριση της υπ΄αριθµ. 14/2/8-12-2014 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που αφορά στην Λήψη απόφασης έγκρισης εισηγητικής έκθεσης για την χρηµατοδότηση 2015 της Κοινωφελούς επιχείρησης.

3. Λήψη απόφασης για την λογιστική τακτοποίηση έκτακτων ειδικευµένων εσόδων.

4. Λήψη απόφασης για την λογιστική τακτοποίηση τακτικών ειδικευµένων εσόδων.

5. Έγκριση της υπ΄αριθµ. 16/2014 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. που αφορά στην Λήψη απόφασης για την µετατόπιση θέσης αναπηρικού κενωθέντος περιπτέρου, ευρισκοµένου επί των οδών Π. Ράλλη 19 και ∆ωρίδος, στην ∆ηµοτική Κοινότητα Ταύρου, του ∆ήµου Μοσχάτου-Ταύρου.

6. Έγκριση της υπ΄αριθµ.17/2014 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στη «Λήψη απόφασης επί των αιτηµάτων της ∆/νσης Πρασίνου και Κηποτεχνίας για ολική αφαίρεση δέντρων».

7. Λήψη απόφασης για τον καθορισµό των συνδροµών των συµµετεχόντων στα προγράµµατα µαζικής άθλησης.

8. Λήψη απόφασης για την σύναψη συµφωνίας µεταξύ του ∆ήµου Μοσχάτου – Ταύρου και του «∆ικτύου Πληροφόρησης και Συµβουλευτικής» του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ.

9. Έγκριση της υπ΄αριθµ. 285/2014 απόφασης Οικονοµικής Επιτροπής που αφορά στην Τροποποίηση- Αναµόρφωση Προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2014.

10. Λήψη απόφασης για τον εκ νέου καθορισµό των εξόδων παράστασης Προέδρων και Αντιπροέδρων ΝΠ∆∆ του ∆ήµου.

11. Λήψη απόφασης για την απόδοση εσόδων µέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων οικονοµικού έτους 2014 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Νοµικού Προσώπου «∆ηµοτικός Οργανισµός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

12. Λήψη απόφασης για αποδοχή παράτασης ισχύος σύµβασης προµήθειας µετρητικού εξοπλισµού.

13. Έγκριση της υπ΄αριθµ. 4/1/30-4-2014 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης , που αφορά στην λήψη απόφασης έγκρισης Ισολογισµού και Οικονοµικών καταστάσεων χρήσης 2013.

14. Έγκριση της υπ΄αριθµ. 4/2/30-4-2014 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που αφορά στην λήψη απόφασης έγκρισης έκθεσης πεπραγµένων χρήσης 2013.

15. Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1 ου ΠΚΤΜΝΕ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥ∆ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σχετικά με το 5ο θέμα του δημοτικού συμβουλίου στις 23-12-2014 που αφορά την μετατόπιση του περιπτέρου από την οδό Π. Ράλλη στην οδό Δωρίδος, θα πρέπει η αρμόδια τεχνική υπηρεσία του δήμου να προσέξει την νέα θέση τοποθέτηση, διότι τυχόν λάθος εγκυμονεί κινδύνους για ατυχήματα, από την στάση των αυτοκινήτων.
    Το περίπτερο θα πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση από την οδό Π. Ράλλη, τουλάχιστον 20 μέτρα πιο μέσα προς την Δωρίδος και με την πόρτα προς τον δρόμο, βάσει της νομοθεσίας.
    Τυχόν τοποθέτηση σε πιο κοντινή απόσταση προς την οδό Π. Ράλλη θα έχει δυσάρεστα αποτελέσματα διότι στρίβουν Ι.Χ. -φορτηγά- νταλίκες και θα έχουμε ατυχήματα. Επισημαίνω, ότι ένα λάθος και θα θρηνήσουμε θύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ