Με ανακοίνωσή τους, οι Εργαζόμενοι Κάτοικοι Ταύρου εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη Μεσοποταμία, το Σπίτι της οποίας έγινε στόχος επίθεσης με συνθήματα εθνικιστικού χαρακτήρα, τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης στο Μοσχάτο.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου, “άγνωστοι” έγραψαν στην είσοδο του κτιρίου της “Μεσοποταμίας” (Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου) φασιστικά συνθήματα και αφαίρεσαν το αντιφασιστικό πανό που βρισκόταν στην αυλή.

Είναι η δεύτερη φορά, που ο χώρος της “Μεσοποταμίας” δέχεται τέτοιου είδους επίθεση. Αυτή τη φορά επέλεξαν την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς οι δραστηριότητες της “Μεσοποταμίας” βρίσκονταν σε ανάπαυλα.

Αυτό που ενόχλησε τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής είναι ότι, η “Μεσοποταμία” αποτελεί χώρο πρωτοβουλιών αλληλεγγύης, πολιτιστικής έκφρασης, στήριξης των μεταναστών/προσφύγων, αντι-φασιστικής έκφρασης.

Η συλλογικότητά μας καταγγέλει τη φασιστική επίθεση και δηλώνει τη στήριξή της στη “Μεσοποταμία”.

Οι Χρυσαυγίτες που είναι τα τσιράκια των αφεντικών, ας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο εμφάνισής τους στις γειτονιές μας.
Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Ούτε στο Μοσχάτο – ούτε πουθενά…. Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

…………………………………………………………
Εργαζόμενοι / Κάτοικοι Ταύρου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτσε ρε μεγάλε. Τι ορθοδοξια ή θάνατος; Αφού η ορθοδοξία βασίζεται στις 10 εντολές που μια από αυτές λέει “ου φονευσεις”. Πώς θα θανατωθεί κάποιος λοιπόν; Και με λίγο πιο απλα λογακια… άμα δεν κάνω τον σταυρό μου να πεθάνω; Αμ το άλλο; Το ισλαμ με την αριστερα πού κολλάει; Το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, φονιάδες των ψαριών παλιοπελεκάνοι! Καλά κρασιά ΑΦΓ. Και που ‘σαι… αυτά να τα γράφεις και στα σχόλια στο facebook με ονοματάκι και απ’ όλα για να ξέρουμε και μεις με ποια κοτα λυράτη μιλάμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ