Στόχοι κλοπής γίνονται οι χάλκινοι σωλήνες του νερού στα σπίτια του Μοσχάτου το τελευταίο διάστημα.

Αρκετές γίνονται οι περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες των σπιτιών βλέπουν τους σωλήνες (όταν αυτοί είναι εκτεθιμένοι) να λείπουν ή να έχουν υποστεί φθορές κατά την προσπάθεια διαρρηκτών να τους αφαιρέσουν.

Ο λόγος της κλοπής είναι η παράνομη πώληση του χαλκού από τον οποίο είναι κατασκευασμένοι οι σωλήνες.

Σε περίπτωση που κοπεί το νερό απότομα και χωρίς προειδοποίηση από την ΕΥΔΑΠ, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στους σωλήνες σας. Φυσικά το καλύτερο μέτρο που μπορείτε να πάρετε είναι να μην τους έχετε εκτεθιμένους σε κοινή θέα και γίνονται στόχος.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μην σας αφήσουν τίποτα! Αυτά σας χρειάζονται που αν τολμήσει κανείς να πει για πακιστανούς που γυρνάνε με τα κλεμένα καροτσάκια των σούπερ μάρκετ ή για τσιγγάνους που κλέβουν ότι βρουν μπροστά τους, το παίζετε ανώτεροι άνθρωποι και κουλτουριάρηδες. Καλά να πάθετε.

  2. ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ.
    ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΑΡΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ