Με τη μήνυση κατά της πρώην συζύγου του άτυχου ξενοδόχου Μάριου Λουκόπουλου, που δολοφονήθηκε τον Μάρτιο του 2017 από τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε στο Μοσχάτο, σημαδεύτηκε η χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση.

Οι συγγενείς του 47χρονου θύματος στρέφονται με τη μήνυση που κατέθεσαν κατά της 42χρονης Κατερίνας Κ., μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, ζητώντας να διερευνηθεί από την Εισαγγελία η συμμετοχή της στην ανθρωποκτονία καθώς, όπως υποστηρίζουν, ήταν η ηθική αυτουργός του στυγερού εγκλήματος.

Ηταν βίαιος

Νωρίτερα η πρώην σύζυγος του αδικοχαμένου ξενοδόχου είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της στο δικαστήριο, επιμένοντας ότι το θύμα ήταν «ένας βίαιος άνθρωπος που την κακοποιούσε συστηματικά». Οπως υποστήριξε, δεν διατηρούσε ερωτική σχέση με τον δράστη όταν ήταν παντρεμένη με τον 47χρονο. Τα περιστατικά που συνέβησαν στο πρακτορείο του Μοσχάτου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο ξενοδόχος, περιέγραψαν στις καταθέσεις τους και οι αστυνομικοί.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν έπειτα από διαπληκτισμό με το θύμα ο 40χρονος παραολυμπιονίκης άνοιξε πυρ με το όπλο που διατηρούσε στο πρακτορείο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει στην απολογία του στις ανακριτικές Αρχές ότι δεχόταν απειλές από τον Λουκόπουλο, ο οποίος είχε ανοιχτά δικαστικά μέτωπα με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους. «Μου επιτέθηκε πρώτος, εγώ άρπαξα ένα όπλο που είχα για να προστατευτώ σε περίπτωση ληστείας και πυροβόλησα» είχε πει για το μοιραίο βράδυ στον ανακριτή, ενώ είχε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά του 47χρονου.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 31 Μαΐου με την ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων.

Πηγή: Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ