Τα αποτελέσματα της κατάταξης στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, καθώς και τους επιλαχόντες έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Αυτά τα αποτελέσματα δεν αφορούν τις αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς μέσω της ΕΕΤΑΑ. Πολύ σημαντική είναι και η ανακοίνωση του Δήμου προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

Αναλυτικά:

Σας γνωρίζουμε, ότι οι δικαιούχοι εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου των οποίων οι αριθμοί πρωτοκόλλου της αίτησής τους έχουν ανακοινωθεί (και ειδικά για όσους  ανήκουν στην κατηγορία μη δικαιούχων ΕΣΠΑ), να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με την Διοικητική Υπηρεσία του Νομικού Προσώπου στα τηλέφωνα: 213 2036312, 213 2036318, 213 2036298, 213 2036294, εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε να αποδεχθούν τη θέση.

Η παραλαβή των voucher των δικαιούχων του προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» θα ξεκινήσει  την Δευτέρα 30 Ιουλίου, π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς & Επταλόφου), στον 2ο όροφο, τις εργάσιμες μέρες από τις 830 π.μ. έως τις 1230 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Tα γραφεία της Διοίκησης ΔΟΠΑΚΑ θα παραμείνουν κλειστά από 13/8 έως 17/8

Οι δικαιούχοι του ΕΣΠΑ, οι οποίοι δεν θα προσκομίσουν το voucher ή το αποδεικτικό ότι ενώ έχουν πλήρη φάκελο δεν λαμβάνουν voucher, έως την Δευτέρα 27 Αυγούστου,  ΧΑΝΟΥΝ την θέση τους, η οποία θα συμπληρωθεί από την λίστα των επιλαχόντων.

Το voucher μπορεί να προσκομιστεί και με εκπρόσωπο του δικαιούχου.

Οι επιλαχόντες θα ειδοποιηθούν από την Τρίτη 28 Αυγούστου έως τη λήξη της προθεσμίας του προγράμματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΩΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ

Αποτελέσματα Δ.Κ. Μοσχάτου
Επιλαχόντες Δ.Κ. Μοσχάτου
Αποτελέσματα/Επιλαχόντες Δ.Κ. Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ