Τα προβλήματα που υπάρχουν σε οικόπεδα αλλά και σε εγκαταλελειμένα κτίρια, μάντρες, πρώην σκραπ, αλλά και αποθήκες στον Ταύρο είναι πολύ μεγάλα.

Οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων αδιαφορούν για το τι άφησαν εκεί όταν αποχώρησαν, η Περιφέρεια Αττικής κωλυσιεργεί με τον προϋπολογισμό και όλα μένουν πίσω.

Πολλά από τα σχολεία είναι περιτριγυρισμένα με σκουπίδια, λαμαρίνες, αλλά και υλικά άγνωστης προελεύσεως από τους  ασυνείδητους ιδιοκτήτες που εγκατέλειψαν τις περιουσίες τους αδιαφορώντας για την υγεία των άλλων.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Πέτρος Καραφωτιάς, προς τιμήν του, την προηγούμενη Πέμπτη βρέθηκε στην Λεωφόρο Ειρήνης, λίγο πριν το Δεύτερο δημοτικό και κουβάλαγε μπιτόνια και ό,τι άλλο μπορούσε για να καθαρίσει. Το πρόβλημα σίγουρα μόνο με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να λυθεί.

Σε δηλώσεις του στο MoschatoTavros.gr ο κ. Καραφωτιάς τόνισε:

Έχουμε ήδη καθαρίσει κοντά στα 10 οικόπεδα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, άμεσα θα καθαριστεί η πλευρά πίσω από το λύκειο ΕΠΑΛ ενώ έχουμε βάλει πρόγραμμα να καθαρίσουμε όλους τους εξωτερικούς χώρους των σχολείων. Όμως τα πράγματα δεν παύει να είναι δύσκολά. Τα κονδύλια είναι μικρά, η Περιφέρεια αργεί να τα εγκρίνει και εμείς προσπαθούμε σε αντίξοες συνθήκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here