Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου φέρνει το κίνημα της πατάτας στην πόλης μας.

Από σήμερα και για μια εβδομάδα, οι δημότες και οι κάτοικοι Μοσχάτου και Ταύρου μπορούν να παραγγείλουν φθηνή και καλή πατάτα Νευροκοπίου.

Διατίθενται συσκευασίες 16 κιλών, με τιμή 5€ (0,31€ το κιλό).

Η παραγγελία ξεκίνησε, ηλεκτρονικά για την ώρα (στην ιστοσελίδα του Δήμου) και από Δευτέρα στο Δημαρχείο (Κοραή 36 και Ιθάκης, Μοσχάτο), ή στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου) από τις 08:00 έως τις 14:00.

Προχωρήστε στην παραγγελία πατάτας Νευροκοπίου από το MoschatoTavros.gr μέσω ειδικής φόρμας.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Η Δημοτική Αρχή Μοσχάτου – Ταύρου μαζί με τους δημότες
στη μάχη κατά της ακρίβειας

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου στην προσπάθειά του να ανακουφισθούν οι δημότες από τη δραματική μείωση των εισοδημάτων τους, προχώρησε στην υψηλή μείωση των δημοτικών τελών που έφθασαν έως 25%, στη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, στις αποτελεσματικές παρεμβάσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε δοκιμαζόμενες οικογένειες, σε δωρεάν υποστηρικτικά μαθήματα για μαθητές Λυκείου, και τις ημέρες αυτές προχωρά μαζί με τους δημότες στη μάχη κατά της ακρίβειας.

Ο Δήμος μας θεωρεί ότι το λεγόμενο «κίνημα της πατάτας» αποτελεί την καλύτερη αφορμή για την ανάληψη δράσεων σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δοκιμάζεται με στόχο την προστασία του καταναλωτή για τη μείωση της αδικαιολόγητα υψηλής τελικής τιμής των προϊόντων και για την προώθηση ενεργειών που εντάσσονται στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας και του δίκαιου εμπορίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν φθηνές και καλές πατάτες Νευροκοπίου να συμπληρώσουν τα Έντυπα Παραγγελίας. Η συλλογή των Εντύπων Παραγγελίας ξεκινά την Παρασκευή 9 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το έντυπο παραγγελίας είτε ηλεκτρονικά (στο www.dimosmoschatou-tavrou.gr), είτε στο Δημαρχείο (Κοραή 36 και Ιθάκης, Μοσχάτο), ή στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου) από τις 08:00 έως τις 14:00.

Σημειώνεται ότι θα διατίθενται συσκευασίες των 16 κιλών με κόστος 5€.

Η παράδοση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί όταν η συνολική παραγγελία θα φθάσει τους 25 τόνους. Ο τόπος και η ημερομηνία της διανομής θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ