Το Μοσχάτο αποχαιρέτησε τον Ταξιάρχη Παπαντώνη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/4).

Στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος βρέθηκε πλήθος κόσμου, προκειμένου να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον άνθρωπο ο οποίος συνέδεσε το όνομά του και την δράση του με την αναμόρφωση της περιοχής.

Στην νεκρώσιμο ακολουθία, έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, νυν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Χάρης Πασβαντίδης, ο Κώστας Γείτονας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, νυν και πρώην Δήμαρχοι περιοχών της Αττικής, όπως και πρώην και νυν εργαζόμενοι του Δήμου Μοσχάτου και τώρα Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Όμως περισσότεροι από όλους ήταν οι δημότες του Μοσχάτου, οι οποίοι ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν τον επί 24 χρόνια (1986-2010) Δήμαρχο του τόπου.

Η ταφή του Ταξιάρχη Παπαντώνη έγινε στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Το MoschatoTavros.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους. Το έργο του και η αγάπη του για την πόλη ας γίνει το παράδειγμα για τις γενιές που έρχονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ