Δελτίο τύπου για το εργαστήριο Stop-motion animation για παιδιά, που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο (23/5) απέστειλε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 23/5/15 η Δημοτική Βιβλιοθήκη της κοινότητας Ταύρου γέμισε με παιδιά. Αφορμή το εργαστήριο Stop-motion animation. Εμψυχώτρια του εργαστηρίου η κ. Αρετή Χρύσανθου η οποία μύησε τα παιδιά στην τέχνη των κινουμένων σχεδίων, βοηθώντας τα να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να εκφραστούν ελεύθερα δημιουργώντας τη δική τους, πρωτότυπη, ιστορία.

Τα παιδιά έφτιαξαν χαρακτήρες από πλαστελίνη, χάρηκαν τη διαδικασία και δημιούργησαν τη δική τους μικρή ταινία κινουμένων σχεδίων με τη βοήθεια της εμψυχώτριας.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Απόστολος Σιώκας αφού ευχαρίστησε την κ. Χρύσανθου για την προθυμία της να συνεργαστεί αφιλοκερδώς πρόσθεσε ότι «η δημοτική βιβλιοθήκη ανήκει πλέον σε ένα ευρύτερο δίκτυο με άξονα τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδη και στο άμεσο μέλλον προγραμματίζονται πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Με την πολύτιμη συνδρομή της υπεύθυνης βιβλιοθηκονόμου κ. Αθηνάς Καραθανάση, ο χώρος της βιβλιοθήκης μπορεί να αποτελέσει κύτταρο δημιουργίας και αναγνωστικής απόλαυσης».

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ