Σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματία σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Πλάτωνος και Κοραή, στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, Ι.Χ. αυτοκίνητο χρώματος λευκού και μάρκας Toyota το οποίο κινούνταν επί της οδού Κοραή διέσχισε την Πλάτωνος χωρίς να σταματήσει στο STOP με αποτέλεσμα τη σύγκρουση του με μηχανάκι που κατέβαινε κανονικά την Πλάτωνος, έχοντας προτεραιότητα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός της μηχανής (ο οποίος δυστυχώς δεν φορούσε κράνος) χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και στην συνέχει εκσφενδονίστηκε στο δρόμο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μηχανής είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι, και πιο συγκεκριμένα στο μέτωπο καθώς και στο πόδι. Αντίθετα ο οδηγός του Ι.Χ. δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό αν και ήταν ξεκάθαρα σε κατάσταση σοκ.

Σε λιγότερο από 10’ ασθενοφόρο είχε φθάσει στο σημείο της σύγκρουσης και παρέλαβε τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό της μηχανής για να τον μεταφέρει στο Αττικό Νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες σημείωναν πως ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του την ώρα που τον παρέλαβαν οι τραυματιοφορείς αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει.

Η Τροχαία έφθασε στο σημείο αφού είχε φύγει το ασθενοφόρο και διεξάγει έρευνες για το ατύχημα.

Το συμπέρασμα που βγαίνει και από αυτό το τραγικό συμβάν στην πόλη μας παραμένει το ίδιο. Τεράστια προσοχή στο STOP, και υποχρεωτικά κράνος για τους οδηγούς μηχανής και ζώνης για τους οδηγούς Ι.Χ. αυτοκινήτων. Μπορεί να ακούγονται τετριμμένες συμβουλές όμως σώζουν ζωές και προλαμβάνουν τραγωδίες.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθε μέρα τα ίδια. Στραβάδια είναι δεν βλέπουν το stop δεν βλέπουν και τον φωτεινό σηματοδότη που αναβοσβήνει?
    Ας βάλουν λοιπόν κανονικό φανάρι.

  2. Μονίμως στο ίδιο σημείο ατυχήματα. Έχει εξαντληθεί η συμβολή ειδικών ;;; (συγκοινωνιολόγων κλπ). Αν ναι, τότε ν’ αναλάβουμε κι εμείς τις ευθύνες μας. Να βλέπουμε τα Στοπ, να κόβουμε ταχύτητα, να μην είμαστε αφηρημένοι…..Ούτως ή άλλως προαπαιτούμενα στην οδήγηση. Αλλιώς ο Δήμος δεν μπορεί να οδηγεί τα οχήματά μας μήπως πάθουμε τίποτα….

  3. Ειμαστε που ειμαστε τετοιοι οδηγοι, ειναι και τα ΣΤΟΠ και οι φωτεινες ενδειξεις σε πολλα σημεια ΓΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ η μουτζουρες που καποιοι καφροι συνεχιζουν ανενοχλητοι να σκορπιζουν. Απ οπου και να το πιασεις δε θα γινουν ανθρωποι μερικοι αν δεν εφαρμοστουν επιτελους με σοβαροτητα οι νομοι.

  4. Οι κάφροι έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι η θύρα 7 του Μοσχάτου
    και απορώ πως ανέχονται αστυνομία δήμος κλπ. να γεμίζουν
    όλες τις πινακίδες, σήματα κλπ. με τα αυτοκόλλητα τους.
    Στο σημείο του ατυχήματος έχουν κολλήσει μέχρι και στο φως
    που αναβοσβήνει. Δεν θα τους τραβήξει κανείς το αυτί?
    Ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν εξ αιτίας τους!

  5. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ FACE TO FACE ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.. ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ;; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΞΑΝΑ… ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..

    • Δεν περίμενα κάποια καλύτερη αντίδραση εδώ που τα λέμε.
      Αλλά τι φταίνε όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους?
      Άλλο η αγάπη για την ομάδα και άλλο το να καταστρέφεις.
      Δηλαδή με τα αυτοκόλλητα τι πετυχαίνεις? Η ομάδα γίνεται
      καλύτερη? Το ότι στο Μοσχάτο και γενικότερα στα περισσότερα
      μέρη της Ελλάδας οι πλειοψηφία των φιλάθλων είναι Ολυμπιακοί
      έχει σχέση με αυτοκόλλητα? Σκεφθείτε λίγο παραπάνω ρε
      μάγκες, αν αυτός που τράκαρε είναι Ολυμπιακός δεν σας λέει
      κάτι?

    • Είσαστε κάφροι. Κι η εν λόγω συνομιλία θα προσκομιστεί στην αστυνομία συνοδεύοντας καταγγελία, για να έρθουν να σας βρούν αυτοί που πρέπει ανεγκέφαλοι.

          • Αδερφη εισαι εσυ που κρυβεσαι πισω απο μια ανωνυμια..
            Εμας ξερεις που θα μας βρεις .. εσενα που σε βρισκουμε ;;;

        • Είσαι εξίσου ανώνυμος, αφενός κι αφετέρου να έρθω να βρω τι ;;; Μία ομάδα από ανεγκέφαλους κάφρους με κενή ζωή που έχουν μοναδικό στόχο να κολλάνε αυτοκόλλητα με τον κόκκινο ‘Θεό’ ;;; Καλή συνέχεια ψευτόμαγκα….Πήγαινε να σπάσεις καθίσματα, να κολλήσεις αυτοκόλλητα και να ξοδέψεις τα λεφτά της μαμάς σου σε διαρκείας στους οπαδικούς στρατούς…

      • Μαζί σου και εγώ @Φιδισιο κορμί.
        Εδώ άλλων κινδυνεύει η ζωή, και κάποιοι… αναφέρονται σε ολυμπιακους, παναθηναικούς και κουραφέξαλα.
        Κανείς τους όμως δεν εξέτασε τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα. Οπως και στην Πίνδου και Λάμπρου Κατσώνη (πριν 11 μηνες, που όμως το moschatotavros δεν δημοσιευσε το σχόλιο, απλα το προώθησε εκεί που επρεπε, (νεαρή ασκούμενη δικηγόρος… Τα θυμάσε moschatotavros???)) ισως οι νερανζιές καλύπτουν τα STOP.
        Δεν φαίνονται!!!.
        Οποιος είναι οδηγός ας το τσεκάρει. Τώρα αν με 40-50 χιλιόμετρα μπορεί να σταματήσει το όχημα του στα 7μ (επτα μέτρα) τότε εγω θα του υποκλιθώ!! Κατέρριψε τους Νόμους της Φυσικής!!!! ΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
        Η επιτάχυνση της βαρύτητας είναι 9,8 m/s². αναρωτήθηκε κανείς σαε αραγε ποση είναι η επιβράδυνση της βαρύτητας ??? Θα εξετάσουν απο τη τροχαία την στροφορμή, τη φυγόκεντρη, την αδράνεια?
        ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
        Ο Δήμος ειναι Υπευθυνος για το συμβάν!!!
        Να κλαδεψει η να αφαιρέσει τελείως οτι εμποδιζει την εμφανή ορατότητα των σηματοδοτών!!

        Ενταξει Κυριε Υπευθυνε Δήμαρχε Αντιδήμαρχε η οπως αλλιώς τιτλοδοτήσαι???

  6. Μαζι με την καταγγελια να ερθεις και εσυ να δουμε το προσωπο σου..
    εδω κουμαντο εμεις φιδισιο κορμι και αν δεν το εχεις καταλαβει ρωτα παλαιοτερες γενιες..

  7. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ 200 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ε ??

  8. Το ΜΟΣΧΑΤΟ μία ζωή έτσι το θυμόμαστε ΚΟΚΚΙΝΟ.(είτε σε graffiti είτε σε αυτοκόλλητα,είτε σε λαό) Τώρα σας πείραξε ;;;

  9. Στην συγκεκριμένη διασταύρωση, αυτός που έχει στοπ σπανίως έχει ορατότητα λόγω των παρκαρισμένων επί της Πλάτωνος και λόγω του κάδου που είναι μόνιμα εκεί. Επομένως τις περισσότερες φορές πρέπει να βγεί μέχρι την μέση του δρόμου για να δει αν μπορεί να περάσει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να παραβιάσεις το στοπ για να γίνει το ατύχημα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ