Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου για άλλο ένα καλοκαίρι προσκαλεί τους δημότες του στους δύο θερινούς μας κινηματογράφους, «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως) και «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων).

Οι προβολές για το φετινό καλοκαίρι ξεκινούν, για 29η συνεχή χρονιά, στο «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο με την μεγάλη οσκαρική φετινή επιτυχία LALALAND,  το Σάββατο 20/5 και την Κυριακή 21/5 8:45 μ.μ. και 11:00 μ.μ. ενώ θα ακολουθήσει (22 και 23/5) η ταινία «Ο εμποράκος» που κέρδισε το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινία 2017.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό και περιλαμβάνει τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα, αλλά και τις πιο σημαντικές ταινίες πρώτης προβολής του καλοκαιριού όπως «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» (25 Μαΐου), «Wonder Woman», «Cars 3», «Εγώ ο Απαισιότατος 3», «Δουνκέρκη» (Κρίστοφερ Νόλαν), «Ο Πόλεμος στον Πλανήτη των Πιθήκων», «Valerian και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» κ.α. με τη χρήση ψηφιακής μηχανής προβολών που αποτελεί τη νέα τεχνολογική καινοτομία στον οπτικοακουστικό χώρο για πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου στις κινηματογραφικές προβολές.

Η γενική είσοδος είναι 6€, για παιδιά 4€ και κάθε Τετάρτη γενική είσοδος 4€. Επίσης, με την επίδειξη της Πολιτιστικής Κάρτας, που ο Δήμος εκδίδει με βάση κοινωνικά κριτήρια, η είσοδος για ανέργους- ΚΑΠΗ- ΑΜΕΑ είναι 3€ σε καθημερινή βάση.

Οι θεατές μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων, Σινέ Κήπος: 210 4810790 και Νέα Μασκώτ: 210 3459531, είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης: www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ