Στην απομάκρυνση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων προχωρά ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, όπως ενημερώνει το Γραφείο Τύπου του Δήμου με δελτίο τύπου.

Αναλυτικά:

Απομακρύνονται οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από το Μοσχάτο και τον Ταύρο

Ο Δήμος ΜοσχάτουΤαύρου συνεχίζει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων με ίδια μέσα άλλα και μισθωμένα ειδικά οχήματα, προκειμένου να διασφαλίσει τόσο το περιβάλλον όσο και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Η ασφάλεια των πολιτών μας, η αισθητική και το περιβάλλον είναι για τη Δημοτική Αρχή αδιαπραγμάτευτες. Γι΄ αυτό και συνεχίζονται οι εργασίες για την απομάκρυνση των παράνομων πινακίδων από το Μοσχάτο και τον Ταύρο.

Πρόσφατα στην προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου μας να απομακρύνουν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, παρεμποδίστηκαν από ιδιώτες. Δε θα ανεχτούμε ενέργειες οι οποίες στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους υπαλλήλους προσπαθώντας να σταματήσουν παράνομα τη διαδικασία απομάκρυνσης των παράνομων πινακίδων. Δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές και πολύ περισσότερο ανεκτές τέτοιες ενέργειες. Όλοι οφείλουν να σέβονται τους κανόνες και τους νόμους για την προστασία του περιβάλλοντος. Όσο για τα αργόσχολα σχόλια ορισμένων που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, αυτά θεωρούνται ανάξια απαντήσεων.

Ο Δήμος εδώ και καιρό είχε στείλει επιστολές στις επιχειρήσεις για να απομακρύνουν τις παράνομες πινακίδες. Αν δεν προβούν οι επιχειρήσεις σε απομάκρυνση με ίδιες δυνάμεις, θα επιβαρυνθούν με το κόστος απομάκρυνσης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Με όσα μέσα διαθέτουμε εν μέσω κρίσης θα συνεχίσουμε παράλληλα και ταυτόχρονα με τις συνολικές παρεμβάσεις και την απομάκρυνση των πινακίδων. Μικροσυμφέροντα και σκοπιμότητες δεν μας αγγίζουν. Η προστασία των πολιτών είναι για εμάς πάνω από όλα. Η απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων θα συνεχιστεί».

Δείτε τις φωτογραφίες:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κάνει η Δημοτική αρχή. Επιτέλους!!!! να μπει μια τάξη στην ασυδοσία.
    Αλλά?????? Τι θα κάνουμε με????/
    Για τις παράνομες καταλήψεις των πεζοδρομίων από τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν τοποθετήσει διάφορες επιχειρήσεις, χωρίς άδεια από τον δήμο, αλλά ούτε καν γνωμοδότηση των Δημοτικών Κοινοτήτων, θα γίνει τίποτα; Παραδείγματα υπάρχουν αρκετά. Δεν μιλάμε αν έχουν καταθέσει αίτημα (που δεν έχουν καταθέσει διότι θα είχε έρθει στο Τοπικό Συμβούλιο) όπως ισχυρίζονται οι επιχειρηματίες, αλλά το ξαναλέω. ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ;;; Απλά & κατανοητά??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ