Δελτίο τύπου και φωτογραφίες εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου – Ταύρου σχετικά με την εκδήλωση που διοργάνωσε στο Μοσχάτο με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά:

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου η εκδήλωση μας, με θέμα «Προσωπικότητες που επηρέασαν με το έργο ή με το όραμα τους τον Ελληνισμό από τη Ίδρυση του Ελληνικού Κράτους».

Η συμμετοχή των φίλων μας από Μοσχάτο, Ταύρο αλλά και άλλες περιοχές της Αττικής, ήταν για εμάς ιδιαίτερα συγκινητική .

Επίσης συγκινητικά όμως ήταν τα σχόλια των παρευρισκομένων και οι ευχάριστες εντυπώσεις τις οποίες μας εξέφρασαν, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Η επιλογή του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη να μιλήσει για τον Ιωάννη Καποδίστρια, αλλά και του Υπεύθυνου Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ κ. Άγι Δήγκα να μιλήσει για τον Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο, απέδωσαν στο έπακρο το στόχο της εκδήλωσης να αναδειχθούν πρόσωπα , τα οποία κατά την διάρκεια του βίου τους, στιγμάτισαν τον Ελληνισμό και έγιναν πρότυπα ήθους και αξιών.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Εκπρόσωποι Πολιστικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου μας, Πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μέλη Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Τον Τομεάρχη, τον Πρόεδρο και μέλη της Β1 ΝΟΔΕ. Τα Προεδρία των ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Μοσχάτου και Ταύρου. Μέλη Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, Μέλη Πολιτικού Συμβουλίου ΟΝΝΕΔ, τους Προέδρους και μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών ΟΝΝΕΔ, τα Προεδρία και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Συμβουλίων, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστούμε τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση μας, καθώς και το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και τα στελέχη του που συντέλεσαν στην ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πολιτικό συντάκτη του STAR CHANNEL κ. Κολοβάτσιο Γεώργιο για τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Δεσμευόμαστε στην διεξαγωγή και άλλων παρόμοιων δράσεων με σκοπό την αφύπνιση των πολιτών και την μεγαλύτερη δραστηριοποίηση των νέων με τα κοινά. Στόχος μας ήταν και είναι η ΟΝΝΕΔ και η Νέα Δημοκρατία, με οδηγό τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη να δημιουργήσουμε, ένα καλύτερο αύριο για την νέα γενιά.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here