Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας για το παραλιακό μέτωπο, χτες (3/4) στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.

Εκτός από τους κεντρικούς ομιλητές Γιάννη Μανιάτη, Δημήτρη Χατζησωκράτη και Δανάη Αντωνάκου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μοσχατιώτης καθηγητής του ΕΜΠ και πρώην Γ.Γ. Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θανάσης Ντερέκας, το μέλος της Κ.Ε. της Δημ. Αρ. Δημήτρης Ναυπλιώτης ο Γραμματεάς της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίου Τομέα Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστας Στέφας και το μέλος Γρηγόρης Ρίσβας, καθώς και πολλοί δημοτικοι σύμβουλοι και πολίτες της περιοχής.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νοτίου Τομέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Σφυρόερας.

Στην εκδήλωση συζητήθηκε η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, οι καθυστερήσεις της υλοποίησης και το πώς το παραλιακό μέτωπο μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης της περιοχής, σε συνδυασμό με τα έργα για το Ελληνικό. Μέσα από την συζήτηση, προτάθηκε η δημιουργία ενός διαδημοτικού συνδέσμου ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου, από τους Δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες των εμπλεκόμενων περιοχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here