Τη σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ), που σύμφωνα με απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου, συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής, ανακοίνωσαν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ανάμεσα στα μέλη βρίσκεται και η Μοσχατιώτισσα Μαρία Τσέλιου, η οποία είναι και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με την παράταξη του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου. Επίσης, μέλος της ΚΠΕ είναι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, Μανώλης Αντωνάκος.

Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Σημειώνεται, εξάλλου, πως στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη, με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Δ/ντες των Κ.Ο και οι ευρωβουλευτές.

Για να δείτε την πλήρη λίστα των μελών της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής, κάντε κλικ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here