Απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ Μοσχάτου η Β1 Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, για το θέμα που προέκυψε με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ιερέα της πόλης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Αναλυτικά η απάντηση:

Ουαι υμίν Γραμματείς και Συριζαίοι Υποκριταί!

Με έκπληξη και μειδίαμα διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μοσχάτου του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαμε μέχρι χθες στην οποία εγκαλεί τον πατέρα Παρθένιο επειδή τόλμησε να εκφράσει άποψη υπέρ του Συλλαλητηρίου για το όνομα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Τον εγκαλούν γιατί λένε δεν ακολουθεί την γραμμή του Αρχιεπισκόπου (!). Βέβαια ξεχνούν ότι η Εκκλησία δεν είναι κόμμα για να έχει γραμμή αλλά η σκέπη όλων των ανθρώπων (Ελλήνων και μη) που με πνεύμα ελευθερίας και αγάπης προσέρχονται χωρίς να ζητηθεί από κανένα πιστοποιητικό φρονημάτων και απόψεων.

Θα παρακαλούσαμε τη νοοτροπία της λογοκρισίας και της δημόσιας προσβολής της ελευθερίας της έκφρασης με χαρακτηρισμούς όπως «εριστική, διχαστική κλπ.» να την κρατήσουν για τον εαυτό τους. Οι Έλληνες και μνήμη έχουν και κρίση. Και για το όνομα της Μακεδονίας θα εκφράσουν άποψη ειρηνικά και ελεύθερα, ενάντια στις μεθοδεύσεις της εθνομηδενιστικής λογικής του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι χθες αποκαλούσε ευθαρσώς τα Σκόπια, Μακεδονία.

Ας ασχοληθούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Μοσχάτου με άλλα πιο προσφιλή για εκείνους θέματα όπως το διάσημο καρναβάλι της πόλης. Θα έχουν σίγουρα και φέτος την τιμητική τους.

Ο Πρόεδρος της Β1 Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ

Γιάννης Πήλιουρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here