Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, διοργανώνει την 3η Γιορτή Βιβλίου, την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο).

Πρόκειται για μία όμορφη εκδήλωση με τη συμμετοχή των νηπιαγωγείων Μοσχάτου και ελεύθερη είσοδο για τους μικρούς θεατές και τους συνοδούς τους. Οι μαθητές των νηπιαγωγείων μας παρουσιάζουν μουσικοχορευτικά δρώμενα, τρόπους προσέγγισης και επεξεργασίας των παιδικών βιβλίων και δραματοποίηση παραμυθιού.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πνευματικό μας Κέντρο, με την καθοδήγηση και το σχεδιασμό από την κ. Άννα Βλάχου, η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη και τα νηπιαγωγεία μας ετοιμάζουν μία όμορφη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Το Πολιτιστικό μας Κέντρο για άλλη μία χρονιά θα γεμίσει με χρώματα, μουσική, μα πάνω από όλα με παιδική φαντασία σε μία εκδήλωση που θα απολαύσουν όχι μόνο τα μικρά παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι αναγνώστες!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here