Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Ταύρο η συναυλία της Πέγκυς Ζήνα και του Άκη Δείξιμου, οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να ακούσουν τους δύο πολύ αγαπητούς καλλιτέχνες σε αγαπημένα τραγούδια όλων.

Η εκδήλωση έγινε για την ενίσχυση των νέων κοινωνικών δομών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (Κοινωνικό Φαρμακείο/Παντοπωλείο), αφού δεν υπήρχε εισιτήριο, αλλά προσφορά σε είδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου βράβευσε τους καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι και οι δύο Μοσχατιώτες.

Στη συναυλία συμμετείχε και η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.

Δείτε εικόνες από το facebook του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου:

Πάνω από 1500 θεατές μας τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινή συναυλία που διοργανώσαμε στην πλ. Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη. Με τις εκπληκτικές ερμηνείες από την Πέγκυ Ζήνα, τον Άκη Δείξιμο και την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, καλλιτέχνες με υπερτοπική και εθνική απήχηση και έντονη αναφορά στον Δήμο μας, οι συμπολίτες μας αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας έζησαν ένα όμορφο μουσικό ταξίδι υπό τους ήχους των δημιουργιών του οικουμενικού μας συνθέτη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, προσφέροντας κατά τη διάρκεια της συναυλίας τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση των κοινωνικών μας δομών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here