Δολοφονική επίθεση ενάντια σε νεαρό άντρα, κάτοικο της πόλης, είχαμε το βράδυ του Σαββάτου (12/11) στο Μοσχάτο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 20:30, στην οδό Κεφαλληνίας, κοντά στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ηλικίας 18 ετών, μαζί με τρεις φίλους του επέβαιναν σε δύο μηχανές (ανά ζεύγη) για την βραδινή βόλτα τους. Ο ίδιος ήταν οδηγός της μίας μηχανής, έχοντας για συνεπιβάτη έναν φίλο του. Φτάνοντας στην οδό Κεφαλληνίας με προορισμό την Καλλιθέα, μια άλλη μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άντρες προσέγγισε τη μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός.

Οι δύο μηχανές έφτασαν τόσο κοντά ώστε ο 18χρονος οδηγός να πιστέψει ότι ο άλλος οδηγός κάτι ήθελε να του πει ή να τον ρωτήσει κάτι. Διαπίστωσε όμως ότι ο άγνωστος άντρας που τον προσέγγισε κρατούσε ένα σφυρί. Πριν προλάβει να αντιδράσει ο 18χρονος, δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο με την αιχμηρή άκρη του σφυριού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μύτη και στο στόμα (βαθύ σκίσιμο). Η επέμβαση του συνεπιβάτη φίλου του, ο οποίος άπλωσε το χέρι του για να αποτρέψει το χτύπημα, αποδείχτηκε σωτήρια για τον ίδιο, καθώς έκοψε την φόρα του σφυριού του δράστη και αποφεύχθηκε χειρότερο χτύπημα στο πρόσωπο του θύματος που θα μπορούσε να απειλήσει τη ζωή του. Το όλο συμβάν διήρκεσε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι δράστες της επίθεσης έφυγαν άμεσα σε άγνωστη κατεύθυνση και ο 18χρονος παρέμεινε λιπόθυμος στο σημείο μέχρι να έρθει ασθενοφόρο που τον παρέλαβε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Του έγιναν ράμματα στο πρόσωπο και εξονυχιστικές εξετάσεις.

Οι δύο δράστες φορούσαν κράνη και δεν φάνηκαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ο 18χρονος κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν έχει κάποια προσωπική διαφορά με κάποιον (κάτι που επιβεβαιώνει και το περιβάλλον του) και ότι το χτύπημα ήταν τυχαίο και “τυφλό”. Αυτό που προβληματίζει την Αστυνομία είναι η έλλειψη κινήτρου για ένα τέτοιο συμβάν, όπως θα ήταν μια πιθανή κλοπή της μηχανής. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται και γίνεται έκκληση αν κάποιος είδε ή άκουσε κάτι από το χθεσινό περιστατικό να το καταθέσει στην Αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ