Δεκάδες πτώματα ζώων, σκυλιών και γατιών βρέθηκαν στο σπίτι ενός άνδρα στο Μοσχάτο, στην οδό Κυθήρων. Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από φιλόζωους, οι οποίοι κλήθηκαν από τις αρχές να βοηθήσουν καθώς στην οικία ενός συλλέκτη πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν 11 σκυλιά ζωντανά περίπου 30 γάτες και μεγάλος αριθμός πτωμάτων που ήταν διάσπαρτα σε κάθε γωνιά του οικήματος αλλά και μέσα σε σακούλες.

Η Σοφία Κρομμυδάκη, Πρόεδρος της Φιλοζωικής Εθελοντικής Ένωσης Αδέσποτοι Εθελοντές Μοσχάτου, Ρέντη και Όμορων Δήμων πήγε σε αυτό το σπίτι στις 9 Ιουλίου και τράβηξε φωτογραφίες, καθώς βοήθησε ουσιαστικά στη διάσωση των ζώων που βρέθηκαν ζωντανά.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις της στο facebook, μία με τα μακάβρια ευρήματα στο σπίτι στο Μοσχάτο και μια με τα ζώα που βρέθηκαν ζωντανά και χρειάζεται να υιοθετηθούν:

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ….ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΛΆΣΕΩΣ……..Ολόκληρη γειτονιά δεν έβλεπε δεν ακουγε? Ολοι εχουν συνυπευθυνοτητα στον εγκληματικο θάνατο των ζωων.ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΆ ΠΕΡΊΠΟΥ…..Πεθαιναν ζωα .Έκλαιγαν,ουρλιαζαν και κανείς μα κανείς δεν ενδιαφερθηκε…..Ας σώσουμε τουλάχιστον αυτά που έμειναν……ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ….ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6979005842

ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ …ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΊΑ….Αυτά είναι τα σκυλιά του συλλέκτη στο Μοσχάτο.Εκτός του ότι είναι πλεον στειρωμενα εμβολιασμενα και τσιπαρισμενα είναι και δυστυχα….Πού θα πάνε ζωα που ήταν εγκλωβισμένα και δεν γνωριζουν από δρόμο και πως να επιβιωσουν εξω?ΕΙΝΑΙ 10 ΖΩΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ.Τρια αρσενικά και τα άλλα θηλυκά…..ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ.6979005842. Το Νο 2,9,10 είναι αρσενικά Τα άλλα θηλυκά. Η ηλικία είναι μεταξύ 3 _5 ετών.Εκτος από τη μικρόσωμη μαυρουλα Νο 5 που είναι γριούλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι γείτονες άκουγαν τα κλάματα των ζώων που υπέφεραν στο σπίτι αυτό και κανείς δεν άνοιξε το στόμα του εγκαίρως, ώστε αυτά τα πλάσματα να σωθούν.

Δείτε εικόνες από το σπίτι:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδια δώστε όνομα και φωτογραφία, αυτό το κάθαρμα το χουν αφήσει ελεύθερο… Είναι επικυνδινος να ξέρουμε ποιος είναι αν τον δούμε κάπου… Οι γείτονες 10 γ@μημενα χρόνια δεν είδαν ή άκουσαν τίποτα; Αλλά ο καθένας για την πάρτη του, μη χαλάσει τη βολή του… ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..

    • Και εσυ 43 γ@μημενα χρονια που παριστανεις τον σωτηρα!!!!!!!
      ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;

      Και αν σου δωσουν το ονομα κα τη φωτογραφια τι θα γινει;
      θα υποκαταστεισεις το νομο;

      εσεις οι ψευτοφιλοζωοι ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΣΗ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ