Αναγνώστρια μας απέστειλε μήνυμα σχετικά με Ρομά που κυκλοφορεί στον Ταύρο με μαχαίρι, όπως αναφέρει, με σκοπό να κλέψει λεφτά και κινητά από παιδιά.

Αναλυτικά:

Καλημέρα! Παιδιά μεγάλη προσοχή!!!!! Όσοι κυκλοφορείτε το απόγευμα και το βράδυ στις οδούς Αναξαγόρα, Κύπρου, Τσακάλωφ και τα γύρω τετράγωνα ( στον Ταύρο) έχετε τα μάτια σας 14! Υπάρχει κάποιος με μαχαίρι»γύφτος»( εγώ γύφτο τον λέω και ας με πείτε ρατσιστρια) που απειλεί παιδιά κυρίως γυμνασίου και τους παίρνει λεφτά και κινητά….. Τελευταίο κρούσμα ήταν εχθές το απόγευμα κατά τις 19:00….

Σας παρακαλώ αν μπορείτε κοινοποιηστε το για να έχουν το νου τους οι γονείς. Έχει ενημερωθεί και η αστυνομία

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν φτιάχνουν οι σύλλογοι γονέων των σχολείων της περιοχής «ομάδες περιφρούρησης» να το πω… και για λίγες μέρες να βολτάρουν σε αυτή την περιοχή #διακριτικά# μήπως και τον τσακώσουν???? Από την αστυνομία μην περιμένουμε και πολλά (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το έργο τους)…

  2. Ρομά; Γύφτος ειναι, τι ρομά. Η αστυνομία ειδικά τωρα που έφυγε και το τμήμα απο τον ταύρο μην περιμένετε τίποτα. Η μόνη λύση ειναι ο νόμος στα χέρια μας. Ομάδες πειφρουρησης και θα σου πω εγω ρομά και κλεφτρονια που θα πάνε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here