Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, δια μέσου του Προέδρου του, ανακοινώνει:

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά έντεκα (11) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου», αμειβόμενων αποκλειστικά από τα έσοδα παρερχόμενα από αντίτιμο που εισπράττει το ΝΠΔΔ, συνολικής διάρκειας επτά (7) μηνών, ανά ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα (Καλλιτεχνικά Εργαστήρια).

και

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δέκα – επτά (17) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου», αμειβόμενων αποκλειστικά από τα έσοδα παρερχόμενα από αντίτιμο που εισπράττει το ΝΠΔΔ, συνολικής διάρκειας επτά (7) μηνών, ανά ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα (Ωδείο).

Περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικά οι θέσεις στις ανακοινώσεις παρακάτω:

Ανακοίνωση για Καλλιτεχνικά Εργαστήρια

Ανακοίνωση για Ωδείο

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 31/10/2016 και λήγει την Τετάρτη 09/11/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία του ΝΠΔΔ Πνευματικό Κέντρο Μοσχάτου – Ταύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από το γραφείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου, αίθουσα 6 και ώρες 09:00 έως 14:00, πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3466785.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ